Jak přesunout svou základnu ve hře Palword?

Jak přesunout svou základnu ve hře Palword?

Jak přesunout svou základnu v Palworld?

Postavení základny s novými strukturami, osídlení pracovitými malými přáteli a její obrana před útoky je možná nejzajímavější částí této střílečky s tvory. Pouze vaše představivost (a pokrok ve výzkumu technologií) omezuje, jak velkou a nádhernou základnu můžete postavit – ale při prozkoumávání ostrovů plných tvorů budete pravděpodobně chtít přesunout svou základnu na nové a lepší místo, zejména protože slouží také jako rychlý přesun.

Pokud se více zajímáte o Palworld, máme pro vás podrobný seznam všech roztomilých a divokých Palů, které můžete temerovat (nebo dokonce střílet) během vašeho dobrodružství s budováním základny. Ačkoli se jedná o hru s nenáročnou grafikou, měli byste si zkontrolovat, zda váš systém ji zvládne spustit, a to díky našemu přehledu minimálních a doporučených systémových požadavků na Palworld. Po tomto odbavení se podívejte, jak přesunout základnu v Palworld – a jak odemknout více než jednu základnu.

Pokračujte ve čtení: Jak přesunout svou Palworld základnu.

DALŠÍ Z PCGAMESN: Palworld přátelé, Palworld recenze, Palworld systémové požadavky

FAQ:

1. Jak dlouho trvá přesunutí základny v Palworld?
Přesun základny v Palworld může trvat různě dlouho v závislosti na velikosti a složitosti základny.

2. Jaké jsou důvody pro přesunutí základny v Palworld?
Existuje několik důvodů, proč byste mohli chtít přesunout svou základnu v Palworld, například nalezení lepšího místa pro vybudování základny nebo změna strategie.

3. Jak často mohu přemístit svoji základnu v Palworld?
Ve hře Palworld můžete přemístit svou základnu podle svých potřeb a strategie. Neexistuje žádné omezení na frekvenci přesouvání základny.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/palworld/move-base