Aktualizace Lost Ark vždy „o několik měsíců za Koreou“

Aktualizace Lost Ark vždy "o několik měsíců za Koreou"

Hra Lost Ark se připravuje na oslavu dvouletého výročí svého globálního spuštění, ale i přesto, že se vývojáři Amazon Games a Smilegate hodně snažili dostihnout korejskou verzi hry, je nepravděpodobné, že by se kdy dostali do bodu rovnosti. Po nedávné aktualizaci a před nadcházející Thaemine legií jsme se s Lost Ark community vedoucí Roxanne Sabo bavili o současných a budoucích plánech hry.

Podle Sabo se Lost Ark neustále snaží vyrovnat s korejskou verzí, ale kvůli různým faktorům vývoje a lokalizace bude vždy několik měsíců za. Přesto však tvůrci udělají maximum, aby minimalizovali rozdíly a zajistili, že hráči na celém světě budou mít přístup k novým obsahům.

Jedním z největších aktualizačních plánů je Thaemine legie, která se blíží ke svému spuštění. Tato nová raidová instance slibuje náročné výzvy a vzrušující odměny pro hráče. Sabo také potvrdila, že v příštích měsících se mohou hráči těšit na další rozšíření a aktualizace, které přinesou nové lokace, questy a herní mechaniky.

V článku se také objevuje odkaz na další články na webu PCGamesN, které se věnují MMORPG hrám a Lost Ark. V seznamu nejlepších MMORPG her najdeme Lost Ark mezi top MMO hrami, což potvrzuje její popularitu. Dále je zde odkaz na žebříček tříd v Lost Ark a seznam umístění a odměn Mokoko Semínek.

Na závěr článku je uveden FAQ, které shrnuje klíčové body. Tato FAQ by měla obsahovat maximálně tři body.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/lost-ark/second-anniversary-interview