Jeden z nejlepších FPS her se vrací ve velkém novém VR portu

Jeden z nejlepších FPS her se vrací ve velkém novém VR portu

Jedna z nejlepších FPS her se vrací ve velkém novém VR portu

Už uplynulo dvaadvacet let od chvíle, kdy se na scéně objevil Return to Castle Wolfenstein a navždy zanechal svou stopu v designu multiplayerových akčních her. Ačkoliv je jeho online komponenta prestižní, jeho často podceňovaná single player kampaň zůstává fantastickým zážitkem, který ještě více vynikne při hraní s tímto revolučním VR portem.

Wolfenstein je série, která se stala legendou mezi fanoušky akčních her. První titul vydaný v roce 1981 patří mezi první 3D akční hry a stál u zrodu žánru FPS. Return to Castle Wolfenstein, který vyšel v roce 2001, pak přinesl nejen skvělou multiplayerovou zábavu, ale také poutavou a napínavou single player kampaň. Hráč se v ní ocitne ve světě druhé světové války a bude bojovat proti mocnému nacistickému režimu.

A právě tohle nyní mohou hráči zažít ve virtuální realitě. Díky novému VR portu je možné prožít tento kultovní titul úplně jinak. Hráč se ocitne přímo v akci, kde sám ovládá postavu a střílí na nepřátele. To přináší zcela nový pocit realismu a dobrodružství. V kombinaci s kvalitním VR vybavením je to opravdu úžasný zážitek.

Navíc, Return to Castle Wolfenstein VR port přichází s několika vylepšeními oproti původní verzi. Hra obsahuje nové grafické efekty, vylepšenou umělou inteligenci nepřátel a také podporu pro různé VR controlery. To znamená, že hráč má možnost plně si přizpůsobit ovládání podle svých preferencí.

Pokud jste fanouškem série Wolfenstein nebo milovníkem FPS her obecně, tento VR port je pro vás skvělou volbou. Nenechte si ujít možnost znovu prožít tento kultovní titul ve virtuální realitě. Ponořte se do příběhu druhé světové války a bojujte proti nacistickému režimu jako nikdy předtím. Věříme, že se jedná o jeden z nejlepších způsobů, jak využít možnosti virtuální reality a prozkoumat nový rozměr akčních her.

FAQ:
1. Je Return to Castle Wolfenstein VR port dostupný pro více VR headsetů?
Ano, hra podporuje různé VR systémy, včetně Oculus Rift, HTC Vive a PlayStation VR.

2. Jsou v novém VR portu zahrnuty všechny misie původní hry?
Ano, VR port obsahuje všechny mise single player kampaně z původní verze hry.

3. Jaká je doporučená konfigurace pro hraní Return to Castle Wolfenstein VR portu?
Doporučuje se mít počítač s dostatečným výkonem, který splňuje minimální požadavky pro daný VR headset. Také je vhodné mít dostatečně prostornou místnost pro pohyb při hraní ve VR.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/return-to-castle-wolfenstein/vr-port