Palworld: Nebudete věřit, jak je jiný než Pokemon, a právě to ho činí tak skvělým!

Palworld: Nebudete věřit, jak je jiný než Pokemon, a právě to ho činí tak skvělým!

Nová hra Palworld není vůbec jako Pokémon a to je právě to, co ji činí tak skvělou. Pokud byste mě před chvílí požádali o tip na hru, která mě překvapí a pohltí na dlouhé hodiny, pravděpodobně bych vám nejspíš neřekl Palworld – ať už ho nazýváte „Pokémon s puškami“ nebo jakkoliv jinak. Tato nezávislá počítačová hra od Pocketpair vypadá jako Pokémon na první pohled, ale má rozsáhlou mechaniku tvorby, obrovský otevřený svět a obecný chaos – přesně to, po čem už dlouho toužím ve hrách od Game Freak. Je to ta vnitřní potřeba, kterou hra Legends: Arceus nedokázala naplnit.

Pokud máte rádi Pokémony a zároveň survival hry, Palworld je tím pravým klenotem pro vás. Zatímco ve světě Pokémonů sbíráte stvoření do svého týmu a bojujete s nimi, v Palworldu můžete sbírat tvory a využívat je k výrobě různých předmětů. Můžete je také pěstovat jako zvířata na farmě. Možností je mnoho a člověk se v tomto otevřeném světě jen tak neztratí.

To, co mě na Palworld nejvíce zaujalo, je jeho bohatý systém tvorby. Můžete vytvářet a kombinovat různé předměty, zbraně, nástroje, stavby a mnoho dalšího. Vaše tvory mohou pomáhat s těmito procesy, což je opravdu zábavné a naplňující. A to vše ve spojení s chaosovým prostředím dělá z Palworldu skutečně vzrušující dobrodružství.

Pokud jde o grafiku a design, Palworld rozhodně nesklamal. Nejenže jsou tvory a prostředí detailně zpracovány, ale hra také nabízí širokou škálu barev a stylů. Každý hráč si tak může najít to své a vytvořit si unikátní herní zážitek.

Pokud vás tato hra zaujala, můžete se dočíst více informací na webu PCGamesN, kde najdete i recenzi a systémové požadavky na hru. Palworld je opravdu jedinečný zážitek, který vám poskytne hodiny zábavy a možnost prozkoumávat rozsáhlý svět.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/palworld/nothing-like-pokemon