Velká aktualizace Diablo 4 1.3.1 přistání příští týden, ale velký update je již k dispozici

Velká aktualizace Diablo 4 1.3.1 přistání příští týden, ale velký update je již k dispozici

Velká aktualizace Diabla 4 1.3.1 je plánována na příští týden, ale Blizzard již dnes přináší velké aktualizace s vydáním poznámek k patchi 1.3.0a Diabla 4, které samy o sobě přinášejí první kolo aktualizací, které se zabývají některými největšími problémy ve 3. sezóně. Nová Sezóna Konstrukce již mnoho lidí, včetně mě, zklamala neúčinným společníkem Seneschalem a dlouhým namáhavým úsilím o jeho vylepšování, ale první aktualizace jsou tu.

Diablo 4 patch 1.3.0a přináší řadu změn a oprav, které jsou zaměřeny na zlepšení celkového zážitku z hraní. Jednou z klíčových oblastí, které byly upraveny, je Seneschal, kterého mnozí hráči považovali za neefektivního a nedostatečně silného společníka. Seneschal byl upraven tak, aby byl silnější a aby jeho vlastnosti lépe odpovídaly hráčovým potřebám.

Další významnou změnou je zjednodušení procesu vylepšování Seneschala. Hráči již nebudou muset strávit tolik času a úsilí na získávání potřebných zdrojů pro vylepšování svého společníka. Tímto způsobem Blizzard reagoval na připomínky hráčů a snaží se zvýšit zábavnost a hratelnost hry.

Kromě toho byly opraveny také další drobné chyby a nedostatky, které ovlivňovaly hratelnost a stabilitu hry. Blizzard také slibuje, že bude pokračovat v poslechu hráčů a přinášet další aktualizace a opravy v následujících týdnech.

Pokud se chcete dozvědět více podrobností o změnách a opravách provedených v patchi 1.3.0a Diabla 4, můžete pokračovat v čtení na této stránce.

FAQ:
1. Jaké jsou hlavní změny v aktualizaci patche 1.3.0a Diabla 4?
– Patch 1.3.0a Diabla 4 přináší změny zaměřené na vylepšení Seneschala a zjednodušení procesu vylepšování.

2. Proč byl Seneschal považován za nedostatečně silného společníka?
– Hráči ho považovali za neefektivního a do boje nepřinášel dostatečný přínos.

3. Jaké jsou další plány Blizzardu pro aktualizace Diabla 4 v následujících týdnech?
– Blizzard slibuje pokračování v poslechu hráčů a přinášení dalších aktualizací a oprav v následujících týdnech.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/diablo-4/1-3-0a-patch-notes