Tvůrce Gears of War tvrdí, že Xbox by ho „najal, kdyby byl chytrý“

Tvůrce Gears of War tvrdí, že Xbox by ho "najal, kdyby byl chytrý"

Tvůrce původního Gears of War, Cliff ‚CliffyB‘ Bleszinski, se zdá být připraven vrátit se k sérii naposledy jako konzultant a tvrdí, že Microsoft by ho měl využít, „kdyby byl chytrý“. Bleszinski se již delší dobu otevřeně vyjadřuje o svém zájmu vrátit se k GoW alespoň částečně, ovšem vypadá to, že ho Microsoft ignoruje.

Pokud byste čekali, že se tvůrce tak úspěšného herního titulu vrátí zpět k tomu, co mu přineslo slávu, mohli byste být zklamáni. Bleszinski tvrdí, že Microsoft na jeho návrh nereagoval a informace o chystaném pokračování Gears of War zůstávají v tajnosti. Nicméně Bleszinski je přesvědčen, že jeho znalosti a zkušenosti by byly pro vývoj nového dílu neocenitelné.

Gears of War je jednou z nejpopulárnějších herních sérií na konzoli Xbox a CliffyB je jednou z jejích nejdůležitějších postav. Jeho odchod z Epic Games, společnosti stojící za vývojem Gears of War, v roce 2012 byl pro fanoušky šokem. Od té doby se Bleszinski snažil najít své místo v herním průmyslu mimo Gears of War, ale zatím se mu to příliš nedařilo.

Co si o tom myslíte? Myslíte si, že by CliffyB měl být znovu zapojen do vývoje Gears of War? Nebo si myslíte, že série potřebuje novou krev a nové vize? Dejte nám vědět ve vašich komentářích!

FAQ:

1. Proč se CliffyB chce vrátit k sérii Gears of War?
CliffyB je tvůrcem původního Gears of War a má ke hře silnou emocionální vazbu. Chce se vrátit a přispět svými znalostmi a zkušenostmi k dalšímu rozvoji série.

2. Co Microsoft na CliffyBův návrh řekl?
Zatím žádná reakce od Microsoftu nebyla oznámena. Je možné, že jsou ve společnosti zaneprázdněni jinými projekty nebo prostě nevidí potřebu zapojit CliffyB do vývoje.

3. Kde by CliffyB mohl být nejvíce užitečný?
CliffyB má hluboké znalosti série Gears of War a mohl by být cenným příspěvkem v rámci designu herních mechanik, příběhu a budování herního světa. Byl by také skvělým poradcem při vytváření nových postav a vícehráčských režimů.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/gears-of-war/cliff-bleszinski