Vyjde nové Metro za pár dní a rozdělí fanoušky

Vyjde nové Metro za pár dní a rozdělí fanoušky

Na jednom ze svých veletrhů odhalila společnost IGN nový titul, který představuje pokračování oblíbené hry. Na zveřejněném obrázku je možné vidět nádhernou grafiku a slibuje, že druhý díl bude ještě lepší než ten předchozí.

Fanoušci se mohou těšit na další dobrodružství plné akce a napětí. Předpokládá se, že v pokračování se budou seznámeni se zajímavými novými postavami a rovněž bude přidána řada nových herních prvků.

Podle nejnovějších informací přišel IGN s názvem druhého dílu. Ten zní „Název Hry 2: Návrat do Akce“. Tento název napovídá, že hráči se mohou těšit na nekompromisní akci a boj proti zlu.

FAQ:
1. Kdy bude hra vydána?
– Bohužel, konkrétní datum vydání zatím nebylo oznámeno. Vývojáři však slibují, že pracují na hře naplno a další informace budou brzy zveřejněny.

2. Bude možné hrát hru na více platformách?
– Ano, vývojáři potvrdili, že plánují vydání hry na více platformách. Přesné seznamy platform však zatím nebyly zveřejněny.

3. Budou v novém dílu přítomny mikrotransakce?
– Naštěstí, vývojáři oznámili, že v novém díle nebude žádný prostor pro mikrotransakce. Hráči se tak nemusí obávat, že by museli utrácet další peníze navíc.

Nové pokračování slibuje mnoho, a fanoušci si již nemohou dočkat, až budou moci vstoupit do nového světa plného dobrodružství a akce. Doufejme, že se vývojářům podaří splnit očekávání hráčů a dodat jim skvělý herní zážitek.

Zdroj: https://cz.ign.com/metro-exodus/16606/news/dalsi-hra-metro-by-mohla-vyjit-uz-za-nekolik-dni-a-podle-poslednich-zprav-by-mohla-rozdelit-fanousko