Zrušení nového Deus Ex po dvou letech vývoje

Zrušení nového Deus Ex po dvou letech vývoje

Nová hra z populární série Deus Ex, která se připravovala již dva roky, byla oficiálně zrušena. Tato zpráva přichází po oznámení propouštění vývojářského studia Eidos Montreal, které spadá pod společnost Embracer Group. Fanoušky této série, která spojuje prvky sci-fi, RPG a FPS žánrů, to jistě zklame.

Posledním dílem hlavní série Deus Ex byla hra Mankind Divided, která vyšla v roce 2016. Od té doby se fanoušci těší na další pokračování, které by jim přineslo nové dobrodružství s postavami Adama Jensena a JC Dentona. Bohužel, tato naděje se zatím rozplynula.

Společnost Embracer Group se rozhodla provést propouštění ve vývojářském studiu Eidos Montreal, což má neblahý dopad na další rozvoj série Deus Ex. Hra, která se připravovala již dva roky, byla údajně zrušena. Tím je zbavena fanoušků naděje na další pokračování.

Klíčová slova: Deus Ex, hra, zrušení, vývoj, propouštění, Embracer Group, Eidos Montreal, Adam Jensen, JC Denton.

Pokud vás tato zpráva zaujala, můžete se dočíst více na webové stránce PCGamesN, kde najdete podrobnosti a další informace. Je zde také odkaz na článek s názvem „15 nejlepších RPG her“ a „Nejlepší hry se silným příběhem“, které by vás mohly zajímat.

FAQ:
1. Proč byla zrušena nová hra Deus Ex?
Oznámené propouštění ve vývojářském studiu Eidos Montreal má za následek zrušení dalšího pokračování série Deus Ex. Společnost Embracer Group, která stojí za tímto krokem, zatím nezveřejnila podrobnosti.

2. Kdy byla poslední hra Deus Ex vydána?
Posledním dílem hlavní série Deus Ex je hra Mankind Divided, která vyšla v roce 2016.

3. Je možné, že se série Deus Ex vrátí v budoucnu?
Momentálně je nejisté, zda se série Deus Ex do budoucna vrátí. Zrušení nového dílu naznačuje, že se fanoušci budou muset alespoň na nějakou dobu spokojit s již vydanými hrami.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/deus-ex-canceled-new-game