„Pony Island 2: Panda Circus – Odhadované datum vydání a nejnovější zprávy“

"Pony Island 2: Panda Circus - Odhadované datum vydání a nejnovější zprávy"

Indie vývojář Daniel Mullins se chystá překvapit fanoušky svým novým projektem. Po úspěchu kultovní arkádové hry z roku 2016 s názvem Pony Island se chystá vydat její pokračování. Pony Island 2 s podnázvem Panda Circus slibuje další dávku metafikční zábavy, ve které se Mullins vrací ke svému prvnímu úspěšnému projektu po kritickém ohlasu na své poslední a nejambicióznější dílo Inscryption.

Hra Pony Island 2 Panda Circus přebírá retro herní koncept svého předchůdce a posouvá ho ještě dál. Dokonce zahrnuje kombinaci 2D a 3D prostoru, kterou jsme si již mohli vychutnat v Inscryption. Oznámení Pony Island 2 na letošní Game Awards překvapilo všechny fanoušky, ale je jasné, že tato satirická hra o videohrách a ďáblu ještě zdaleka neskončila. Pokud se bude řídit úspěchem Inscryption, může se stát jednou z nejlepších indie her všech dob. Jisté je, že tentokrát nepůjde o hru o ponících… i když přítomnost pand se zatím nedá vyloučit.

Více informací o hře a odhadovaném datumu vydání naleznete na webu PCGamesN. Doufejme, že se dozvíme více o této netradiční a inovativní hře co nejdříve.

FAQ:
1. Kdy bude vydána hra Pony Island 2 Panda Circus?
2. Jak se liší Pony Island 2 od svého předchůdce?
3. Bude mít hra Pony Island 2 obdobný satirický tón jako první díl?

Zdroj obrázku: PCGamesN

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/pony-island-2-panda-circus/guide