PlayStation připravuje novou plnohodnotnou kapesní konzoli

PlayStation připravuje novou plnohodnotnou kapesní konzoli

Společnost Sony nedávno představila nový přírůstek do rodiny PlayStation – PlayStation Portal. Avšak, toto zařízení je pro mnohé hráče zklamáním, protože se nejedná o skutečnou kapesní herní konzoli. Naštěstí, podle zasvěceného zdroje se však brzy dočkáme opravdového přenosného PlayStation.

PlayStation Portal, které bylo představeno nedávno společností Sony, se ukázalo jako slabým náhradou za kapesní konzoli. Toto zařízení je ve skutečnosti spíše podobné tabletu s ovládacími prvky, než plnohodnotné herní konzoli. Zatímco má možnost streamování her z hlavní konzole a některé funkce herního systému, nenabízí stejný herní zážitek jako klasická přenosná konzole.

Avšak, pro fanoušky PlayStation není důvod k zoufalství. Podle zasvěceného zdroje je společnost Sony již ve vývoji skutečné kapesní konzole, která bude plně kompatibilní s hrami pro PlayStation 5. Tato nová konzole by měla disponovat výkonným hardwarem a nabídnout autentický herní zážitek, který hráči očekávají.

FAQ:
1. Jak se PlayStation Portal liší od klasické kapesní konzole?

PlayStation Portal je spíše podobné tabletu s možností streamování her z hlavní konzole. Na rozdíl od klasické přenosné konzole nenabízí takový herní zážitek a ovládání.

2. Kdy se dočkáme skutečné kapesní konzole od Sony?

Podle informací ze zasvěceného zdroje je společnost Sony již ve vývoji nové kapesní konzole, která bude plně kompatibilní s hrami pro PlayStation 5. Přesné datum však nebylo zveřejněno.

3. Jaký herní zážitek můžeme očekávat od nové kapesní konzole?

Nová kapesní konzole by měla disponovat výkonným hardwarem a nabídnout autentický herní zážitek, který hráči očekávají. Bude plně kompatibilní s hrami pro PlayStation 5 a měla by přinést bohatou knihovnu her pro hráče, kteří si chtějí užít svět PlayStation i na cestách.

Zdroj obrázku: [IGN](https://sm.ign.com/t/ign_cz/screenshot/default/a_rnpk.640.png)

Zdroj: https://cz.ign.com/playstation/16672/news/podle-spolehliveho-uniku-informaci-playstation-pracuje-na-nove-plnohodnotne-kapesni-konzoli