„Death Stranding 2: Předpokládané datum vydání, obsazení, trailer a příběh“

"Death Stranding 2: Předpokládané datum vydání, obsazení, trailer a příběh"

Death Stranding 2 – další část úspěšného počítačového hry

Hideo Kojima, tvůrce populární hry Death Stranding, potvrdil, že pracuje na pokračování této hry s názvem Death Stranding 2. Zatím bylo o nové hře vydáno jen málo oficiálních informací, nicméně se o ní již ví několik zajímavostí, včetně předpokládaného data vydání, obsazení či dalšího děje.

Co tedy přinese další dobrodružství pro postavy Sama, Fragile a Loua, které se staly hvězdami jedné z nejlepších počítačových her poslední doby? Zde je vše, co víme zatím o datu vydání Death Stranding 2 a také o možném ději otevřeného světa, do kterého se můžeme ponořit. Pokud jste ještě nehráli první díl hry Death Stranding, buďte opatrní, protože před vámi jsou drobné spoilery.

Pokračování článku můžete najít na webové stránce PCGamesN, kde se dozvíte více podrobností ohledně data vydání, obsazení a předběžného děje hry Death Stranding 2. Na stejném webu se také dozvíte více informací o odhalení samotného pokračování, spekulacích ohledně data vydání a také o novém VR projektu od Hideo Kojimy.

– Death Stranding 2 oznámen
– Death Stranding 2 odhad data vydání
– Hideo Kojima pracuje na VR hře

FAQ:
1. Kdo je tvůrcem hry Death Stranding 2?
Hru vytváří Hideo Kojima, japonský herní designér a tvůrce slavné série Metal Gear Solid.

2. Kdy očekávat vydání hry Death Stranding 2?
Přesné datum vydání zatím nebylo oznámeno, avšak se spekuluje, že by se hra mohla objevit na trhu v průběhu příštího roku.

3. Jaký žánr hry Death Stranding 2 zastupuje?
Death Stranding 2 je otevřená světová hra (open-world game), která kombinuje prvky akce, adventury a sci-fi žánru.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/death-stranding-2/release-date