Hideo Kodžima odhaluje tajemný projekt, který spojuje svět her a filmů [State of Play]

Hideo Kodžima odhaluje tajemný projekt, který spojuje svět her a filmů [State of Play]

Hideo Kodžima, slavný japonský videoherní tvůrce a tvůrce série Metal Gear, nedávno odhalil více informací o svém novém projektu, který slibuje kombinaci filmů a her. Práce na tomto revolučním projektu byly už delší dobu v plném proudu, ale až nyní Kodžima přišel s konkrétnějšími detaily a odhalil také jeho název.

Novinka se jmenuje Death Stranding a již v minulosti nás Kodžima dokázal překvapit svou kreativitou a originálním přístupem ke hře. Death Stranding slibuje ještě více nevšedních zážitků, které spojí prvky filmů a her do jednoho zcela nového celku. Kodžima popisuje tuto hru jako „něco, co ještě nikdo neviděl“. A na základě toho, co jsme doposud viděli, nelze pochybovat, že by to mohla být skutečně unikátní zkušenost.

V traileru k hře můžeme vidět známé tváře jako herec Norman Reedus a také slavného režiséra Guillerma del Toro, což dodává projektu ještě větší prestiž. Death Stranding se zdá být temným a mysteriózním světem, plným záhad a nečekaných otoček. Kodžima prozradil, že ve hře se odehrávají události, které mají dopad na naši současnou společnost. To naznačuje hlubší a významnější příběh, který by mohl odhalit různé společenské problémy.

Kodžima také avizuje, že ve hře se setkáme s novými herními mechanismy, které dosud nebyly viděny. S tímto slibem přichází i otázky a představy o tom, jak by tyto mechanismy mohly vypadat. Jak se bude kombinovat herní část s filmovými prvky? Jak bude vypadat ovládání a interakce ve světě Death Stranding? Na tyto otázky zatím nemáme odpovědi, ale Kodžima slibuje, že nám brzy všechno představí.

Celý projekt působí velmi ambiciózně a fanoušci po celém světě se již nemohou dočkat, až si budou moci vyzkoušet tohle nové dílo od Hidea Kodžimy. Death Stranding je plánováno na vydání pro PlayStation 4, ale Kodžima zmiňuje, že není vyloučené, že se port na další platformy může objevit. Bohužel, konkrétní datum vydání zatím nebylo oznámeno.

FAQ:
1. Kdo je tvůrcem hry Death Stranding?
Hru Death Stranding vytváří slavný japonský tvůrce Hideo Kodžima, známý zejména díky sérii Metal Gear.

2. Jaký je žánr hry Death Stranding?
Zatím není úplně jasný, jakou přesně hru Death Stranding žánrově zařadit. Kodžima o ní hovoří jako o kombinaci filmů a her, což naznačuje, že jde o něco zcela nového a originálního.

3. Kdy bude hra Death Stranding vydána?
Datum vydání hry Death Stranding zatím není známo.

Zdroj: https://cz.ign.com/physint-hideo-kojima-action-espionage-project/16651/news/state-of-play-tajemny-projekt-hideo-kodzimy-ktery-spoji-svet-her-a-filmu-byl-odhalen?utm_source=cz.ign.com