„Until Dawn – Oficiální trailer oznámení pro PS5 | State of Play 2024“

"Until Dawn - Oficiální trailer oznámení pro PS5 | State of Play 2024"

Supermassive Games, oblíbený vývojář hororových her, představil skvělou zprávu pro fanoušky jejich titulu Until Dawn. Tento kultovní herní zážitek bude totiž remastrován pro herní konzoli PS5 a také pro PC. A co je ještě lepší, remasterovaná verze bude dostupná již letos, konkrétně v roce 2024.

Until Dawn je známý nejen pro svůj filmový zážitek, ale také pro svůj inovativní přístup ke hře. Hráči mají možnost ovlivnit osudy postav, které se ocitnou v odlehlém horském chatě plné děsivých událostí. Každé rozhodnutí hráče má následky a ovlivňuje vývoj příběhu, což činí hru doopravdy unikátní.

Remasterovaná verze Until Dawn na PS5 a PC přinese ještě lepší vizuální kvalitu a využití moderních technologií. Hráči se mohou těšit na živější a realističtější grafiku, která je schopna zdůraznit každý detail strašidelné atmosféry. Společnost Supermassive Games slibuje, že herní zážitek bude ještě intenzivnější, díky vylepšenému ovládání a zkvalitněnému zvuku.

Remasterovaná verze Until Dawn tak představuje skvělou příležitost pro hráče, kteří si chtějí znovu užít jednoho z nejikoničtějších hororových titulů posledního desetiletí. A protože bude hra dostupná na PS5 i PC, mohou si ji užít hráči bez ohledu na platformu, kterou preferují.

A teď se pojďme podívat na tři nejčastěji kladené otázky (FAQ):

1. Bude remasterovaná verze Until Dawn obsahovat nějaký nový obsah?
Supermassive Games zatím nepotvrdili žádné konkrétní informace o novém obsahu. Nicméně, hráči se mohou těšit na vylepšenou grafiku a technické prvky, které hráčům ještě více ponoří do strašidelného světa hry.

2. Budu moci přenést své uložené pozice z původní verze na remaster?
Do současnosti nebylo o možnosti přenosu uložených pozic z původní verze Until Dawn na remasterovanou verzi nic řečeno. Chybí tak informace, zda hráči budou mít možnost pokračovat ve svém příběhu tam, kde přestali.

3. Na jaké platformy bude remasterovaná verze Until Dawn dostupná?
Supermassive Games potvrdili, že remasterovaná verze Until Dawn bude dostupná pro herní konzoli PS5 a také pro PC. To znamená, že hráči mají na výběr mezi těmito dvěma platformami a mohou si vybrat tu, kterou preferují.

Remasterovaná verze Until Dawn se tedy rozhodně jeví jako nadějný titul pro fanoušky hororových her. Ať už jste hráči, kteří se chystají si hru zahrát poprvé, nebo fanoušci původní verze, rozhodně se máme na co těšit. Pono

Zdroj: https://cz.ign.com/video/16656/until-dawn-official-ps5-announcement-trailer-state-of-play-2024?utm_source=cz.ign.com