Do hry Crusader Kings 3 dorazí DLC černá smrt

Crusader Kings 3 a jeho předchůdce, Crusader Kings 2, nejsou žádné sezónní jednohubky. Na scéně jsou jako trvalky, které s námi vytrvale setrvávají. Po čtyři roky od svého vydání Crusader Kings 3 prokázal, že dokáže nabídnout obsah, který hráče neustále baví a zaujímá. Letošní rok přinese již třetí várku expanzí, jež obohatí hru o nové prvky a příběhy. Startovní střela se ozve s expanzí Legends of the Dead, zaměřenou na smrt a s ní spojené aspekty.

Tato expanze přinese hráčům nové výzvy v podobě morových rány, propagandy a možnosti budování velkolepých sídel. Zvláštní pozornost bude věnována Byzantské říši, která se má stát hlavním tahounem této expanze, slibující propracovanější zážitek z hry. Hráči se mohou těšit na postupné vydávání nového obsahu, s tím, že Legends of the Dead bude k dispozici již 4. března 2024 za cenu 43.98 €.

Tato expanze je důkazem, že Crusader Kings 3 si udržuje svou životnost a popularitu díky neustálému rozšiřování světa a přidávání nových, fascinujících elementů. S každou novou expanzí se hra stává bohatší a nabízí hráčům stále nové důvody k návratu do světa plného strategie, intrik a historických odkazů.