Expeditions: A MudRunner Game – Nová Generace Off-Road Simulace

Vývojáři ze studia Saber Interactive představují nový přírůstek do světa off-road simulátorů, Expeditions: A MudRunner Game. S blížícím se vydáním hry, které je naplánováno na 5. března, studio zveřejnilo řadu ukázek, které odhalují pokročilé gadgety a technologie, jež hráčům umožní prozkoumávat nehostinné terény s nepředstavitelnou lehkostí.

Mezi klíčové inovace patří naviják, radar a detektor kovů, které vám umožní překonávat vodní překážky a brodit se řekami s dříve nevídanou efektivitou. Tyto moderní nástroje, spolu s expediční tematikou, posouvají Expeditions: A MudRunner Game na novou úroveň realismu a interaktivity.

Hra se stylom a zaměřením sice navazuje na své populární předchůdce MudRunner a SnowRunner, ale díky nově představeným funkcím a technologiím slibuje zcela odlišnou a inovativní herní zkušenost. Expeditions: A MudRunner Game bude dostupný na PC (Steam), konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch, což zajišťuje širokou dostupnost pro všechny fanoušky off-road simulátorů.