Vyzkoušej nový roguelike RPG od vydavatele hry Stellaris! (59 znaků)

Vyzkoušej nový roguelike RPG od vydavatele hry Stellaris! (59 znaků)

Paradox Arc, odnož studia Paradox Interactive, která se specializuje na vydávání her, se chystá spustit nové roguelike RPG. Tato novinka je rychlá, stylová a těžká jako železo a co je nejlepší, můžete ji vyzkoušet hned teď.

Studio Paradox je nám všem dobře známo. Během posledních dvaceti let buď vydalo, nebo vyvinulo některé z nejlepších počítačových her, jako je například Stellaris, Crusader Kings, Hearts of Iron a Cities Skylines 2. Paradox Arc, která v minulosti vydala Stellaris Nexus, se nyní chystá s novým RPG do světa roguelike her.

Roguelike hry jsou známé svou obtížností a náhodností. Každé nové hraní je jiné a hráči se musí vyrovnávat s neustálými výzvami a obtížemi. Nové RPG od Paradox Arc slibuje přesně takový zážitek. Je rychlé, stylové a tvrdé jako ocel.

A co je nejlepší na tomto novém RPG? Můžete si ho vyzkoušet právě teď. Studio vydalo demo verzi hry, kterou si můžete stáhnout a vyzkoušet, jak vám půjde vypořádat se výzvami a překážkami, které přináší tento roguelike svět.

Pokud jste fanouškem tohoto žánru nebo jste si jen chtěli něco nového vyzkoušet, může být toto nové RPG od Paradox Arc skvělou volbou. A pokud vás demo zaujme, můžete se těšit na plnou verzi, která by měla být brzy k dispozici.

Pro více informací a ke stažení demo verze můžete navštívit stránku Stellaris publisher has a big new roguelike RPG you can try right now.

FAQ:
1. Kde mohu stáhnout demo verzi tohoto nového roguelike RPG?
Demo verzi hry můžete stáhnout z oficiální stránky Paradox Arc na Steamu.

2. Bude hra dostupná i na jiných platformách než na PC?
V současné době je plánována pouze verze pro PC. Nicméně, v budoucnu by mohla být dostupná i pro další platformy.

3. Kdy je plánované vydání plné verze hry?
Zatím není známo přesné datum vydání plné verze hry. Nicméně, očekává se, že by měla být brzy k dispozici pro všechny fanoušky.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/escape-the-mad-empire/steam-roguelike-demo