Nový mount v Diablo 4 stojí víc než samotná hra

Nový mount v Diablo 4 stojí víc než samotná hra

Nový jezdec v Diablo 4 stojí více než samotná hra

Diablo 4, oblíbená akční RPG hra, vyvolávala minulý rok velká očekávání. Ukázalo se, že jde o solidní a předvídatelné pokračování, které vyniká vážným a krvavým bojem a temnou atmosférou, která činí průzkum gotických dungeonů, jedovatých bažin a rozlehlých pouští poutavým. Proti konkurentům jako Path of Exile, Grim Dawn nebo Torchlight vyniká. Avšak tvůrce hry, společnost Blizzard Entertainment, snížil radost ze hry na vyšších úrovních a zahalení postav do okázalé výbavy tím, že se těžce opírá o mikrotransakce. Nejnovější z nich je jezdec nazvaný Vitreous Scourge, který je obzvláště nesnesitelný, protože hráči musí utratit za jeho získání více peněz než za samotnou hru Diablo 4.

Vitreous Scourge je novým a atraktivním jezdcem, který hráče láká svou exkluzivitou. Bohužel pro skalní fanoušky hry to znamená vyšší náklady. Cena jezdce převyšuje samotnou cenu hry Diablo 4. To není příjemná zpráva pro hráče, kteří již museli zaplatit za samotnou hru a teď jim Blizzard namlouvá, že za reálné peníze mohou získat ještě výhodu ve hře.

Tato novinka vyvolala mezi hráči nevoli a vznikla rozprava o vývoji herního průmyslu. Mikrotransakce, které stojí více než samotná hra, jsou často považovány za nepřijatelné a vytvářejí dojem, že tvůrci her chtějí z hraní vytěžit co nejvíce peněz. Zatímco někteří hráči se obávají, že budou v budoucnu nuceni utrácet stále více a více peněz za to, aby si užili hraní, jiní se obávají, že takový přístup může negativně ovlivnit samotný herní zážitek.

Blizzard Entertainment se brání tím, že tato nabídka je pouze volitelná a hráči nejsou nuceni ji zakoupit. Tvrdí, že chtějí hráčům nabídnout více možností pro jejich individuální herní styl. Nicméně, zdá se, že cena jezdce je příliš vysoká, mnozí hráči si nemohou dovolit takové výdaje, a tím pádem nemají přístup k úplnému potenciálu hry.

Je otázkou, jak se tato situace dále vyvine. Blizzard Entertainment bude pravděpodobně sledovat reakce hráčů a rozhodne se, zda svou strategii změní. Zda se přikloní ke spravedlivějšímu modelu mikrotransakcí, který neznevýhodňuje hráče, kteří nemají tolik peněz k dispozici, nebo zda zvolí cestu vyšších zisků navzdory negativním ohlasům.

FAQ:
1. Jaké je jméno jezdce ve hře Diablo 4?
Jezdec se j

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/diablo-4/diablo-4-expensive-new-mount