Nejlepší třídy v Last Epoch seřazeny

Nejlepší třídy v Last Epoch seřazeny

Posledním Epochem je nová akční RPG hra, která si získala srdce mnoha hráčů. Jednou z důležitých otázek, kterou si můžete položit, je: „Jakou postavou začít?“. Naštěstí pro vás máme odpověď. Po dlouhých hodinách strávených s každou třídou v Last Epoch jsme si udělali představu o tom, kterou třídu byste měli vybrat pro svůj první průchod kampaní.

Určit, které postavy v Last Epoch jsou nejlepší pro specifické role, jako je průzkum endgame dungeonů, PvP duely nebo ničení těžkých bossů s lehkostí, je složité, protože každý je stejně schopný díky mastery. Většinou se ale budete muset spolehnout na vaši volbu specializace a celkovou stavbu postavy. Jedním z způsobů, jak toho docílit, je prostudování našeho průvodce tvorbou v Last Epoch pro tipy na affixes, glyfy a runy. Pokud jste teprve na začátku RPG hry a chcete vědět, koho si vybrat, pokračujte v čtení.

A pokud chcete vědět více o tom, které třídy jsou nejlepší v Last Epoch a jak se umisťují ve srovnání s ostatními, doporučujeme si přečíst naši kompletní recenzi. Nezapomeňte také zkontrolovat další zajímavé články na PCGamesN – klikněte na odkazy níže!

*Co jsou nejlepší třídy v Last Epoch?
*Jak se postavy umisťují ve srovnání s ostatními?
*Jaký vliv má vybraná specializace na herní styl?

Pokud tedy hledáte svého nového oblíbence ve světě Last Epoch, podívejte se na naše doporučení a vyberte si třídu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Dobrou zábavu při hraní!

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/last-epoch/classes-best