Cooler Master je „tyran“, tvrdí obviněný ve sporu o design AIO

Cooler Master je "tyran", tvrdí obviněný ve sporu o design AIO

Cooler Master žaluje SilverStone a Enermax kvůli porušení patentu

Ve světě chlazení PC se začíná odvíjet právní drama, protože Cooler Master právě oznámil, že žaluje své kolegy v oboru chlazení PC, SilverStone a Enermax, kvůli porušení patentu. Právní dokumentace Cooler Master požaduje soudní proces před porotou a tvrdí, že některé produkty obžalovaných jsou tak podobné jeho vlastním, že „běžný pozorovatel by je považoval za podstatně stejné.“

Podle Cooler Master se obžalovaní dopustili porušení jeho duševního vlastnictví tím, že napodobili design jejich produktů. Společnost Cooler Master tvrdí, že obžalovaní kopírovali klíčové prvky jejich chlazení a že jejich produkty jsou téměř identické s těmi vlastními.

Tento soudní spor mezi třemi firmami se stává středem pozornosti mezi nadšenci chlazení PC. SilverStone a Enermax se brání tvrzením, že Cooler Master je „násilník“, který se snaží potlačit konkurenci a monopolizovat trh.

FAQ:
1. Co si můžeme myslet o tomto právním sporu?
– Tento spor mezi společnostmi Cooler Master, SilverStone a Enermax má potenciál změnit dynamiku na trhu chlazení PC a může mít dopady na inovace v tomto odvětví.
2. Jaký je důvod žaloby Cooler Master proti SilverStone a Enermax?
– Cooler Master tvrdí, že SilverStone a Enermax porušily jeho patenty tím, že napodobili design jejich produktů a vytvořily tak podobné výrobky.
3. Jaké jsou reakce obžalovaných společností na žalobu?
– SilverStone a Enermax označují Cooler Master za „násilníka“ a tvrdí, že se snaží monopolizovat trh chlazení PC. Tento spor bude pravděpodobně řešen soudem, aby bylo rozhodnuto o vině či nevině obžalovaných společností.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/cooler-master/sues-enermax-silverstone