Comic-Con Prague 2024: Odtajněno další hvězdné hosty!

Comic-Con Prague 2024: Odtajněno další hvězdné hosty!

Na letošní pátý ročník festivalu popkultury Comic-Con Prague se mohou fanoušci těšit na skvělé hosty. Mezi nimi bude i Warwick Davis, britský herec, který se proslavil rolí ve filmech Harry Potter. Davis se objevil ve všech osmi dílech této úspěšné série a jistě potěší fanoušky, kteří si ho oblíbili jako skvělého herce.

Ale to není vše! Na Comic-Con Prague se objeví také populární herci z dalších legendárních filmů a seriálů. Fanoušci Star Wars a Hvězdné brány si také přijdou na své a budou moci potkat své oblíbené postavy a získat jejich autogramy nebo se s nimi vyfotit.

Festival Comic-Con Prague se koná na začátku dubna v pražském Universu a slibuje opravdu bohatý program pro všechny milovníky popkultury. Nebude chybět ani možnost koupit si suvenýry nebo se účastnit různých panelů a workshopů.

Takže pokud jste fanoušky Harryho Pottera, Star Wars nebo Hvězdné brány, neváhejte a přijďte na Comic-Con Prague. Možnost potkat své oblíbené herce a strávit den ve světě filmových a seriálových hrdinů je jedinečná příležitost, kterou si nesmíte nechat ujít!

FAQ:

1. Kdy se bude konat festival Comic-Con Prague?
– Festival se koná na začátku dubna v pražském Universu.

2. Který populární herec se objeví na letošním ročníku?
– Na festivalu se objeví Warwick Davis, který hrál ve filmech Harry Potter.

3. Co mohou fanoušci očekávat na festivalu?
– Fanoušci se mohou těšit na setkání s herci z filmů Star Wars a Hvězdná brána, nákup suvenýrů a účast na různých panelových diskuzích a workshopech.

Zdroj: https://cz.ign.com/comic-con-prague/16925/news/comic-con-prague-2024-odtajnil-dalsi-hvezdne-hosty