Futuristický Diablo styl roguelike brzy spustí bezplatný Steam test hry

Futuristický Diablo styl roguelike brzy spustí bezplatný Steam test hry

Nová hra s názvem Riftstorm kombinuje prvky multiplayer střílečky, ARPG a roguelike her a brzy se chystá spustit veřejné pre-alpha playtesty. Tato novinka připomíná směsici Diablo 4, Last Epoch a Lost Ark, s příměsí her jako Helldivers, Destiny a The Division. Jedná se o akční hru zaměřenou na spolupráci, plnou akce a sbírání kořisti, která získala moji pozornost a brzy ji budete moci vyzkoušet zdarma na Steamu, takže si rychle dejte jméno do losovacího klobouku.

Riftstorm slibuje futuristický zážitek v podobě Diablo stylu, kde se hráči mohou těšit na kooperativní hraní a boj s nepřáteli. Hra nabízí rychlý a návykový herní styl, který si získá srdce mnoha hráčů. Pokud vás zajímají podobné hry z žánru roguelike, pak byste si Riftstorm neměli nechat ujít.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří tuto novinku vyzkouší, neváhejte se zaregistrovat na Steamu a přihlásit se k volnému playtestování. Hra slibuje zajímavé možnosti pro kooperativní hraní a bohatou kořist, kterou si budete moci v herním světě vybrat.

Zajímáte se o další nové hry nebo hledáte tipy na nejlepší roguelike hry? Navštivte web PCGamesN a najděte další inspiraci pro vaše herní zážitky.

FAQ:
1. Jak se mohu zúčastnit playtestu hry Riftstorm?
– Stačí se zaregistrovat na platformě Steam a přihlásit se ke hře během daného časového okna.

2. Jaké herní prvky mohu očekávat ve hře Riftstorm?
– Hra kombinuje prvky multiplayer střílečky, ARPG a roguelike her, a nabízí tak různorodý herní zážitek pro hráče.

3. Kdy mohu očekávat oficiální vydání hry Riftstorm?
– Datum oficiálního vydání zatím není známo, avšak během playtestů budou hráči moci získat první dojmy z této novinky a podělit se o své názory s vývojáři.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/riftstorm/steam-playtest