Assassin’s Creed Red: Novinky o hratelnosti a komplexnosti

Assassin's Creed Red: Novinky o hratelnosti a komplexnosti

Assassin’s Creed Red je nový titul z populární herní série, který se tentokrát odehraje ve feudálním Japonsku. Vizuálně nádherný svět s bohatou historií a tradicemi slibuje hráčům jedinečný zážitek. Zatím však není jasné, jak se bude nový díl Assassin’s Creed lišit od předchozích her z této série.

Podle zasvěceného zdroje se Assassin’s Creed Red zaměří na bojový systém založený na japonských bojových uměních, což může být pro fanoušky série zajímavou změnou. Hráči se tak mohou těšit na epické souboje s katanami a shurikeny, které by měly být kombinovány s tradičními schopnostmi skrytého zabijáka.

Kromě toho se v novém díle objeví i nové herní mechaniky, jako například možnost využít prostředí feudálního Japonska k plánování a provedení útoků na nepřátelské tábory či pevnosti. Otevřený svět plný dobrodružství a tajemství pak nabídne hráčům širokou škálu možností, jak prozkoumat krásy a nebezpečí tohoto historického období.

Zatímco více detailů o Assassin’s Creed Red bude zveřejněno v nadcházejících měsících, fanoušci série si mohou být jisti, že je čeká nezapomenutelná cesta do feudálního Japonska plná akce, intrik a dobrodružství.

FAQ:

1. Jaký bude hlavní důraz v Assassin’s Creed Red?
Hlavním zaměřením nového dílu bude bojový systém inspirovaný japonskými bojovými uměními.

2. Jaké nové herní mechaniky můžeme očekávat?
V novém díle se hráči mohou těšit na možnost využít prostředí feudálního Japonska k plánování útoků na nepřátelské tábory a pevnosti.

3. Co nás čeká v otevřeném světě Assassin’s Creed Red?
Otevřený svět plný dobrodružství nabídne hráčům širokou paletu možností prozkoumat krásy a nebezpečí feudálního Japonska.

Zdroj: https://cz.ign.com/assassins-creed-codename-red/17035/news/uniklo-mnoho-zajimavych-informaci-o-hratelnosti-assassins-creed-red-ktera-slibuje-stejnou-komplexnos?utm_source=cz.ign.com