Získejte zdarma Steam klíč pro tuto Helldivers 2 stylu kooperativní roguelike

Získejte zdarma Steam klíč pro tuto Helldivers 2 stylu kooperativní roguelike

Nový titul Riftstorm představuje spojení Hades a Helldivers 2 v rychle tempu probíhajícím roguelite kooperativním střílečce s nekonečnou opakovatelností a velkým potenciálem. Jako jedna z čtyř hratelných elitních operativ Mythic Protocol, musíte střílet, vyhýbat se a likvidovat svou cestu procedurálně generovanými kobkami plnými kosmických hrůz, od obrovských automatů po skupiny putujících, puchýřnatých bestií.

Pokud jste fanouškem akčních her s kooperativním režimem a neustálým výzvám, pak byste měli určitě sledovat Riftstorm. A pokud máte štěstí, můžete získat **zdarma Steam klíč** a okamžitě se ponořit do světa tohoto vzrušujícího titulu.

Pokud vás zajímá více informací o nejlepších roguelike hrách nebo chcete najít další skvělé hry pro kooperaci, nebo se těšíte na nadcházející PC hry, navštivte stránky **PCGamesN** a nechte se inspirovat.

Pro více informací o tom, jak získat **zdarma Steam klíč** pro tuto kooperativní roguelike střílečku, navštivte oficiální webové stránky PCGamesN a dejte své dovednosti na zkoušku ve světě Riftstorm.

FAQ:
1. Jak získat zdarma Steam klíč pro Riftstorm?
Na oficiální webové stránce PCGamesN je k dispozici odkaz, kde si můžete zaregistrovat a získat svůj zdarma Steam klíč pro Riftstorm.

2. Jaké jsou hlavní rysy hry Riftstorm?
Riftstorm nabízí rychlou akci, procedurálně generované úrovně a bohatou atmosféru kosmických hrůz, které musíte překonat jako jedna z elitních operativ Mythic Protocol.

3. S kým mohu hrát hru Riftstorm?
Hru Riftstorm můžete hrát s až třemi dalšími hráči v kooperativním režimu, kde společně čelíte neustálým výzvám a hledáte cestu ven z procedurálně generovaných dungeonů plných nepředvídatelných nepřátel.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/riftstorm/free-steam-key-giveaway