„Operatic 4X vesmírná strategická hra dostala velký upgrade a obrovskou slevu“

"Operatic 4X vesmírná strategická hra dostala velký upgrade a obrovskou slevu"

Operatic 4X vesmírná strategická hra dostává velký upgrade a obrovskou slevu

Mezi mocnostmi Firaxis Games‘ Civilization 6 a rozlehlostí Paradox Interactive Stellaris a Crusader Kings 3 měly vždy hry 4X od Amplitude Studios speciální místo v mém srdci pro svůj unikátní a romantický přístup k světu strategických her. Zatímco jeho „strategická vesmírná opera“ Endless Space 2 byla dlouho milována mnoha, některé z jeho DLC byly však spíše kontroverzní. Nyní však byly jak základní hra, tak její přídavek Awakening podrobeny masivním vylepšením a můžete si je získat za velkou slevu v této Steam slevě.

Vydání Awakening pro Endless Space 2 přináší hráčům nové možnosti a obsah, který rozšiřuje již tak bohatý herní svět. Nové frakce, klíčové události a prvky hratelnosti posouvají hru na novou úroveň. Tato aktualizace přináší celou řadu oprav chyb a herních mechanik, aby byla hra ještě plynulejší a zábavnější.

Během této slevy na Steamu můžete získat Endless Space 2 a jeho DLC Awakening za velmi příznivou cenu, což je skvělá příležitost pro všechny fanoušky žánru strategických her. Nechte se unést dobrodružstvím vesmíru a nadchnte se krásnými grafickými efekty a bohatým herním světem, který Endless Space 2 nabízí.

Pokud jste fanouškem strategických her, rozhodně si nechte tuto slevu ujít! Navštivte stránku na Steamu a přidejte si Endless Space 2 do své herní knihovny ještě dnes.

Pokračujte ve čtení Operatic 4X vesmírná strategická hra dostává velký upgrade a obrovskou slevu na PCGamesN.

Další informace od PCGamesN: Endless Space 2 systémové požadavky – zjistěte, zda váš počítač splňuje požadavky této skvělé hry.

FAQ:

1. Jaké nové prvky hráčům přináší aktualizace Awakening pro Endless Space 2?
2. Jak se liší strategický přístup Endless Space 2 od jiných her ve stejném žánru?
3. Kde mohu získat Endless Space 2 za nejnižší cenu během Steam slevy?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/endless-space-2/reawakening