Suicide Squad: Cena hry o 70 dolarů snížena o 40% jen měsíc po vydání

Suicide Squad: Cena hry o 70 dolarů snížena o 40% jen měsíc po vydání

Superhrdinská hra Suicide Squad Kill the Justice League je již měsíc po vydání na Steamu dostupná se slevou 40 % za původní cenu 70 dolarů. Tento titul od společností Warner Bros a Rocksteady, který se zaměřuje na živou službu, byl označen vlastníkem DC jako „zklamání“. I přesto, že první sezóna hry ještě nenastala, měla by přinést možnost hrát za postavu Jokera.

Společnost PCGamesN informuje, že akční RPG Suicide Squad Kill the Justice League je nyní dostupné za výhodnou cenu, což může být lákadlo pro fanoušky superhrdinů. Podle recenzí se jedná o zajímavý titul, který nabízí atraktivní hratelnost a zajímavé postavy.

Pokud se chcete dozvědět více, můžete pokračovat v čtení článku na stránkách PCGamesN zde: [Suicide Squad’s $70 price tag slashed by 40% just a month after launch](https://www.pcgamesn.com/suicide-squad-kill-the-justice-league/steam-sale).

Pro další informace se podívejte na další články od PCGamesN: [Suicide Squad Kill the Justice League systémové požadavky](https://www.pcgamesn.com/suicide-squad-kill-the-justice-league/system-requirements), [Recenze Suicide Squad Kill the Justice League](https://www.pcgamesn.com/suicide-squad-kill-the-justice-league/review), [Nejlepší postavy v Suicide Squad Kill the Justice League](https://www.pcgamesn.com/suicide-squad-kill-the-justice-league/builds).

**FAQ:**
1. Jaké postavy jsou k dispozici v hře Suicide Squad Kill the Justice League?
2. Proč byla cena hry tak rychle snížena o 40 %?
3. Jaké novinky přinese první sezóna hry?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/suicide-squad-kill-the-justice-league/steam-sale