Hra s podvodným trollem v šachu na Steam za $3

Hra s podvodným trollem v šachu na Steam za $3

Nový nezávislý titul pro platformu Steam s názvem King of the Bridge vám nabízí možnost vychutnat si hru šachy v novém a originálním pojetí. Hra vás zavede do světa, kde se utkáte s lstivým mostním trollem, který si vymyslel svou vlastní verzi šachu s tolika pravidly, že vám z toho půjde hlava kolem. Aby toho nebylo málo, troll má sklon se při hře dopouštět podvádění, a pokud ho odhalíte, můžete podvádět i vy.

I já jsem nikdy nebyl dobrý ve hře šachy, i když ji jednoduše miluji. Proto kdybych mohl jakkoliv podvádět a projít s tím, pravděpodobně bych vyhrál mnohem více. Tato touha podvádět je základem nového indie titulu, který si můžete zakoupit za pouhé 3 dolary na platformě Steam.

Pokud jste fanouškem nezávislých her, určitě neváhejte a podívejte se na tento zajímavý titul. Můžete se těšit nejen na originální herní zážitek, ale také na možnost podvádět ve hře šachy, což je jistě něco, co jste dosud nezažili.

Pokud se chcete dozvědět více informací o této hře, můžete se podívat na oficiální stránky článku na PCGamesN zde: Inventive $3 Steam indie has you playing a cheating troll at chess

FAQ:
1. Jaká je cena hry King of the Bridge?
Hra stojí pouhé 3 dolary na platformě Steam.

2. Jaké jsou hlavní rysy tohoto indie titulu?
Hra vám nabízí originální a inovativní herní zážitek, ve kterém čelíte lstivému mostnímu trollovi a můžete se zapojit do podvádění ve hře šachy.

3. Kde mohu najít další informace o nezávislých hrách?
Pokud jste fanouškem nezávislých her, můžete se podívat na další zajímavé články na PCGamesN jako například Best indie games, Free Steam games nebo Best puzzle games.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/king-of-the-bridge/steam