Steam zaznamenal rekordní počet online uživatelů, kteří by naplnili Kanadu.

Steam zaznamenal rekordní počet online uživatelů, kteří by naplnili Kanadu.

Steam zaznamenal rekordní počet online hráčů, který by mohl obsadit Kanadu

Steam, herní platforma známá po celém světě, se dlouhodobě držela pozice nejoblíbenější služby pro PC hráče. Tyto poslední týdny však ukazují, že popularita Valveova obchodu pokračuje v růstu, s rekordními počty lidí, kteří se přihlašují na Steam.

Podle nedávných zpráv z PCGamesN, Steam zaznamenal rekordní počet 36 milionů online uživatelů. Tento exponenciální nárůst hráčů dovede k extrémním číslům, které by v případě fyzické populace mohly obsadit celý Kanadu.

Steam je stále oblíbeným místem pro hráče, kde mohou najít širokou škálu her, od nejnovějších AAA titulů až po malé nezávislé tituly. Kromě toho nabízí mnoho funkcí pro komunitu hráčů, jako je sdílení rodinných her nebo streamování her přímo do domova.

Pokud se zajímáte o více informací o Steamu, můžete se podívat na jejich FAQ stránku nebo se dozvědět o možnosti sdílení her mezi rodinou. A pokud rádi hrajete hry přímo z vašeho domova, můžete se dozvědět více o funkci streamování her do domova.

Steam si tak udržuje svou pozici nejpopulárnější herní platformy pro PC hráče a stále láká stále více uživatelů po celém světě. Je zajímavé sledovat, kam se tato popularita bude dál ubírat a jaké rekordy ještě budou překonány.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/steam/player-count-record-36-million