„Recenze Elgato Wave:3 – dokonalý mikrofon pro streamování“

"Recenze Elgato Wave:3 - dokonalý mikrofon pro streamování"

Elgato Wave:3 – recenze

Možná už streamujete videa ve vysoké kvalitě pomocí webkamery, ale kvalita zvuku vašeho streamu by mohla být problémem, zejména pokud používáte vestavěný mikrofon vašeho počítače. Tento mikrofon bude vysílat váš hlas, ale mohl by také obsahovat nechtěné pozadí z vaší místnosti, což může vaše YouTube video nebo Twitch stream znít amatérsky namísto profesionálně.

Použitím plug-and-play USB kondenzátorového mikrofonu jako je Elgato Wave:3 můžete zlepšit kvalitu zvuku a zajistit, aby váš hlas byl slyšet jasněji mezi ostatními streamery. Elgato Wave:3 je k dispozici od června 2020 a stále patří mezi nejlepší herní mikrofony. Umožňuje vám přiblížit mikrofon k ústům více než je možné s vestavěným mikrofonem počítače, což okamžitě zlepší kvalitu zvuku.

Dokáže také redukovat nechtěné zvuky (např. hučení způsobené ventilátorem PC nebo rotačními disky) a poskytuje profesionální čistý a plný zvuk. Poté, co jsme několik týdnů používali mikrofon Elgato Wave:3 – dostali jsme vzorek pro tuto recenzi – podělím se s vámi o to, co umí a také co nedokáže při streamování, a porovnám ho s podobnými mikrofony na trhu, abychom zjistili, co dostanete za své peníze.

Pokračujte v čtení recenze Elgato Wave:3

DALŠÍ Z PCGAMESN: Nejlepší grafická karta, Nejlepší herní PC, Nejlepší SSD pro hraní her

FAQ:
1. Jaký je hlavní přínos použití mikrofonu Elgato Wave:3?
Mikrofon umožňuje zlepšit kvalitu zvuku ve vašem streamu, eliminovat nechtěné zvuky a dostat mikrofon blíže k ústům než vestavěný mikrofon počítače.

2. Jak dlouho je mikrofon Elgato Wave:3 na trhu?
Elgato Wave:3 je k dispozici od června 2020 a stále patří mezi nejlepší herní mikrofony.

3. Jaký je hlavní rozdíl mezi mikrofonem Elgato Wave:3 a konkurenčními produkty?
Elgato Wave:3 nabízí vysokou kvalitu zvuku, snížení nechtěných zvuků a možnost přiblížit mikrofon k ústům pro lepší audionahrávku, což ho dělá jedním z nejlepších možných voleb na trhu.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/elgato-wave3-review