FF14 Dawntrail je tak populární, že předobjednávky přestaly fungovat

FF14 Dawntrail je tak populární, že předobjednávky přestaly fungovat

Hráči Final Fantasy 14 jsou momentálně v naprostém šílenství. Důvodem je nedávný start předprodeje nové expanze s názvem Dawntrail. Kvůli obrovské popularitě novinky se objevily problémy na Square Enix online obchodě a sociálních sítích MMORPG, kde se hovoří o zpoždění předobjednávek, potížích s Steam klíči a dalších obtížích. I když se situace zatím zdá být stabilizovaná, není pochyb o tom, že Dawntrail bude obrovským hitem.

Pokud jsme si vzpomněli na problémy s launchem Endwalker, můžeme očekávat, že Dawntrail bude obdobně obrovský. Fanoušci série se tedy mají rozhodně na co těšit.

Pro více informací se podívejte na oficiální web PCGamesN, kde najdete kompletní článek k tématu. A pokud vás zajímají i další MMO hry, nezapomeňte se podívat na žebříček nejlepších MMO her vedený PCGamesN. Na webu najdete také další užitečné informace ohledně expanze Dawntrail či průvodce pro hru Final Fantasy 14, jako je například průvodce pro ostrov Sanctuary.

Proč se staly problémy s předobjednávkami Dawntrailu tak dramatickými? Jaké jsou nejnovější informace ohledně vydání expanze? Jak si hráči mohou zajistit své bonusy? To a mnoho dalšího se dozvíte na webu PCGamesN!

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-xiv/dawntrail-pre-orders