Nintendo propouští zaměstnance kvůli zpoždění Switche 2

Nintendo propouští zaměstnance kvůli zpoždění Switche 2

Společnost Nintendo of America oznámila, že prochází interními změnami v testovacím oddělení. Tato zpráva přichází v době, kdy se na herním trhu očekávají nové hry a zároveň se zdržuje vydání konzole Switch 2.

Podle zdrojů z interního prostředí společnosti, testování her probíhá ve značné nejistotě kvůli nedostatku nových titulů. Zástupci Nintenda of America také potvrdili, že se zřejmě opozdí plánované vydání nové verze konzole Switch.

Tato novinka vyvolala mezi fanoušky Nintendo vlnu spekulací a diskuzí o tom, jaké hry mohou být ve vývoji a kdy je mohou očekávat. Zatím však nebyla oficiálně potvrzena žádná konkrétní informace o nadcházejících hrách ani o přesném termínu vydání Switch 2.

Zástupci společnosti Nintendo of America se zatím nevyjádřili k podrobnostem týkajícím se těchto interních změn, ale zdůraznili, že pracují na tom, aby zajistili co nejlepší zážitek pro své zákazníky.

FAQ:
1. Kdy můžeme očekávat další informace o nových hrách od Nintenda?
2. Bude odklad vydání Switch 2 mít vliv na dostupnost konzole?
3. Jaké jsou plány Nintenda ohledně rozšíření herního katalogu pro konzoli Switch?

Zdroj: https://cz.ign.com/nintendo-nx-1/17404/news/nintendo-potvrzuje-propousteni-v-souvislosti-s-utlumem-testovani-a-zpravami-o-zpozdeni-switche-2?utm_source=cz.ign.com