Nová herní řada procesorů od Intelu unikla – má jméno

Nová herní řada procesorů od Intelu unikla - má jméno

Nová informace o procesorech Intel se dostala na veřejnost a tentokrát odhaluje oficiální název pro nadcházející architekturu procesorů Arrow Lake – **Intel Core Ultra 200**. Jak se dalo očekávat, nová generace procesorů Intel, často označovaná jako „Intel 15. gen“, bude pokračovat ve stopách nedávných čipů Meteor Lake, spíše než svých 14. gen desktopových čipů, co se týče konvence pojmenování.

Chipy společnosti **Intel**, které mají soupeřit s **AMD** o místa na našem seznamu **nejlepších herních procesorů**, byly vyzrazeny mnoha podrobnostmi týkajícími se jejich designu, ale toto je první náznak stylu pojmenování, který u nich uvidíme.

Zjistěte další informace v článku [Intel’s new gaming CPU range has a name, and it just leaked](https://www.pcgamesn.com/intel/core-ultra-200-name-arrow-lake).

**Další obsah od PCGAMESN:** [Recenze Core i5 14600K](https://www.pcgamesn.com/intel/core-i5-14600k-review), [Nejlepší herní procesory](https://www.pcgamesn.com/best-gaming-cpu), [Recenze Core i9 14900K](https://www.pcgamesn.com/intel/core-i9-14900k-review).

**FAQ:**
1. Jaký je oficiální název nadcházející architektury procesorů Intel?
– **Intel Core Ultra 200**.
2. Jaká generace procesorů Intel bude následovat po Meteor Lake?
– Generace označovaná jako „Intel 15. gen“.
3. S kým budou nové procesory Intel soutěžit o místa na seznamu nejlepších herních CPU?
– S konkurenční společností AMD.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/intel/core-ultra-200-name-arrow-lake