Získej nejlepší 2D herní zážitek podobný XCOMu za pouhý 1$

Získej nejlepší 2D herní zážitek podobný XCOMu za pouhý 1$

Steamworld Heist je jedním z mnoha her na PC, které se inspirují populárním XCOM a nabízí také tahovou strategii. Tato hra však nabízí něco trochu jiného – pocit z toho, že jste nejvíc cool. Ve hře se ujmeme vedení posádky kybernetických pirátů v parním světě prostřednictvím taktických střetů na vesmírných lodích. Unikátní mechanika odrazu kulek přináší nejen velkou spokojenost, ale také hlubokou strategii.

Nedávno bylo oznámeno, že se chystá pokračování této úspěšné hry – Steamworld Heist 2, které bychom měli očekávat později v roce 2024. Pro ty, kteří si zatím nevyzkoušeli první díl, je teď ideální příležitost. Hra má na platformě Steam skvělé hodnocení 96 % a momentálně ji můžete pořídit za symbolický dolar.

Pokud jste fanoušky tahových strategií nebo jste si oblíbili XCOM styl her, určitě byste neměli tuto nabídku minout. Steamworld Heist nabízí skvělou atmosféru, originální herní mechanismy a hodně zábavy. A za tuto cenu je to prostě skvělá příležitost vyzkoušet si hru, kterou mnozí hráči velmi chválí.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte kliknout na odkaz a zjistit více informací. Ať už jste nováčci v žánru nebo zkušení hráči, Steamworld Heist může být hrou, která vás zaujme a nechá vás chvíli nepustit.

**FAQ:**
1. Jak dlouho bude tato akce slevy trvat?
2. Jaké platformy jsou pro hru dostupné?
3. Existuje možnost multiplayeru?

Zdroj: [PCGamesN](https://www.pcgamesn.com/steamworld-heist/sale)

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/steamworld-heist/sale