Indie Soulslike o krysách je nyní za pouhých 75 Kč!

Indie Soulslike o krysách je nyní za pouhých 75 Kč!

Indie hry mají často skrytý potenciál, který může překvapit i ty nejzkušenější hráče. Jedním z těchto skvostů je hra Tails of Iron od Odd Bug Studio. Inspirací pro tuto hru byly oblíbené knihy Briana Jacquese Redwall a myšlenky tvůrce Dark Souls, Hidetaky Miyazakiho. Výsledkem je brutální 2D adventura o kruté válce mezi krysami a žábami.

S ohlasy na první díl se studio chystá vydat Tails of Iron 2 ještě letos. Proto je nyní ideální příležitostí vstoupit do tohoto temného světa a dozvědět se více o příběhu. A co víc, Steam nyní nabízí originální hru za historicky nejnižší cenu – pouhých $3.

Pokud jste fanoušky her jako Dark Souls, Tails of Iron je pro vás tou pravou volbou. Spletitý příběh, náročné souboje a jedinečný vizuál vás vtáhne do svého světa a nevypustí až do samého konce. Navíc, když se do hry ponoříte dříve, stihnete se lépe připravit na nadcházející pokračování.

Zajímavostí je, že hra není pouze o soubojích, ale také o rozhodnutích. Vaše volby ovlivňují vývoj příběhu a mohou mít následky na celý herní svět. Tím se stává Tails of Iron nejen akčním RPG, ale i interaktivním zážitkem plným nástrah a tajemství.

Pokud jste tedy milovníky neotřelých her a hledáte něco nového, neváhejte a využijte aktuální slevu na Tails of Iron na Steamu. Za pouhých $3 si můžete užít jedinečnou a napínavou dobrodružnou hru, která vás nepustí až do té správné chvíle.

– FAQ:
1. Bude hra dostupná i na jiných platformách než na Steamu?
Aktuálně je hra dostupná pouze na Steamu, ale Odd Bug Studio plánuje rozšíření na další platformy.
2. Jak dlouho trvá přibližně dokončení příběhu?
Doba dokončení hry závisí na hráči, ale průměrná délka hry se pohybuje kolem 10-15 hodin.
3. Existují plány na rozšíření hry po vydání Tails of Iron 2?
Studio zatím nezveřejnilo žádné oficiální plány ohledně rozšíření hry po vydání druhého dílu.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/tails-of-iron/steam-sale