Ambiciózní mod pro Skyrim oslavuje 22 let Morrowindu novým videem

Ambiciózní mod pro Skyrim oslavuje 22 let Morrowindu novým videem

Ambiciózní mod pro Skyrim oslavuje 22 let Morrowindu novým videem

Některé módy nejsou jen ambiciózní, ale jsou téměř jako vytvoření celé hry od začátku. Skywind, obrovský nadcházející mod pro Skyrim, který zahrne celý Morrowind, rozhodně splňuje tuto kategorii. Vývoj trvá už přes deset let a tým za modu právě vydal zbrusu nové video k oslavě 22 let od vydání Morrowindu, poskytující první velký update o projektu po delší době.

Tým za Skywind se snaží vytvořit Morrowind ve hře Skyrim, aby fanoušci mohli zažít tento kultovní svět znovu ve vylepšené podobě. Modifikace zahrne obrovský svět, postavy, příběhy a další prvky ze hry Morrowind a vkládá je do enginu hry Skyrim. Práce na tomto projektu je enormní a vývojáři se snaží zajistit co nejvěrnější reprodukci původního Morrowindu.

Nové video odhaluje některé aspekty práce na modifikaci, jak vypadají lokace z Morrowindu v Skyrimu a jakým způsobem bude celý projekt hráčům představován. I když je práce na Skywind obrovská a časově náročná, fanoušci se nemohou dočkat, až budou moci zkoumat znovu svět Morrowindu ve hře Skyrim.

Pokud vás zajímá více informací o tomto ambiciózním projektu, můžete si přečíst článek na stránkách PCGamesN zde.

FAQ:
1. Jak dlouho tým pracuje na modifikaci Skywind?
Tým pracuje na modu Skywind přes deset let.
2. Co bude obsahovat modifikace Skywind?
Modifikace Skywind obsahuje celý svět Morrowindu, postavy, příběhy a další prvky ve hře Skyrim.
3. Proč je modifikace Skywind tak ambiciózní?
Skywind je ambiciózní modifikace, protože se snaží zprostředkovat hráčům znovu starého kultovního světa Morrowindu ve vylepšené podobě hry Skyrim.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/the-elder-scrolls-v-skyrim/skywind-2024-update-video