Sony stahuje Horizon: Zero Dawn z PS Plus kvůli plánovanému remasteru pro PS5

Sony stahuje Horizon: Zero Dawn z PS Plus kvůli plánovanému remasteru pro PS5

Novinka z říše Sony! Společnost oznámila, že se chystá stáhnout oblíbenou hru Horizon: Zero Dawn z PlayStation Plus později v květnu. Tato informace vyvolala vlnu spekulací a dohadů mezi fanoušky, kteří se domnívají, že za tímto krokem stojí plán na vydání remaster verze hry pro PlayStation 5.

Horizon: Zero Dawn, od studia Guerrilla Games, je akční RPG, která se odehrává ve světě plném robotů a starověkých zřícenin. Hra se setkala s velkým ohlasem jak u kritiků, tak u hráčů, a zdá se, že Sony se rozhodla využít její popularitu i na nové generaci konzolí.

Zatímco Sony nezveřejnila žádné oficiální informace ohledně remasteru Horizon: Zero Dawn pro PlayStation 5, mnozí věří, že stáhnutí hry z PlayStation Plus naznačuje blížící se oznámení. Fanoušci tak již netrpělivě čekají na další detaily a možnost znovu prozkoumat svět Aloy a jejího dobrodružství.

Zda se jejich předpovědi naplní, se dozvíme zřejmě v nadcházejících týdnech. Prozatím však zůstáváme ve střehu a máme se na co těšit!

FAQ:

1. Bude remaster verze hry Horizon: Zero Dawn dostupná pouze pro PlayStation 5?
– Zatím nebyly zveřejněny žádné oficiální informace ohledně dostupnosti remasteru na jiných platformách.

2. Bude remaster obsahovat nějaké nové prvky nebo vylepšení?
– Detaily ohledně obsahu remasteru Horizon: Zero Dawn zatím nebyly zveřejněny, ale fanoušci doufají v grafická vylepšení a další úpravy.

3. Kdy můžeme očekávat oficiální oznámení od společnosti Sony?
– Sony zatím neprozradila žádný konkrétní termín pro oznámení remasteru Horizon: Zero Dawn, takže budeme muset čekat na další informace.

Zdroj: https://cz.ign.com/horizon-zero-dawn/17881/news/spolecnost-sony-stahuje-horizon-zero-dawn-z-ps-plus-kvuli-zpravam-o-remasteru-pro-ps5?utm_source=cz.ign.com