Spojte svůj účet Helldivers 2 na Steamu, deadline brzy končí

Spojte svůj účet Helldivers 2 na Steamu, deadline brzy končí

Hráči hry Helldivers 2, pozor! Pokud jste dosud nezamkli svůj účet na Steamu s PlayStation Network, měli byste to udělat co nejdříve. Podle nejnovějších informací od Arrowhead a Sony se blíží konec „přechodného období“ pro propojení účtů Helldivers 2 na Steamu. Jestli chcete mít bezproblémový přístup k kooperativní střílečce ve vesmíru, musíte se pohnout rychle.

Propojení účtů je nezbytné, i když hrajete na PS5. Dříve bylo možné hrát PC verzi HD2 bez jakéhokoli propojení, ale tato výjimka brzy skončí. Deadline se blíží a je potřeba jednat.

Pro více informací si můžete přečíst článek na stránkách PCGamesN. Zde naleznete také další užitečné tipy a informace o Helldivers 2, jako je přehled zbraní, stav serverů nebo systémové požadavky.

Pokud máte nějaké dotazy ohledně propojení účtů Helldivers 2 na Steamu a PlayStation Network, zde jsou odpovědi na několik nejběžnějších otázek:

1. Proč je potřeba propojit Steam účet s PlayStation Network?
Propojení účtů je nutné kvůli zajištění bezpečnosti a ochrany dat hráčů. Navíc umožňuje lepší možnosti pro kooperativní hraní a komunikaci mezi platformami.

2. Jak dlouho mám na propojení účtů Helldivers 2?
Deadline pro propojení účtů se blíží, takže ideální je jednat co nejdříve. Doporučujeme neprodleně provést propojení, abyste mohli nadále bez problémů hrát hru.

3. Co se stane, pokud nepropojím své účty včas?
Pokud nepropojíte své účty vymezené lhůtě, může se stát, že už nebudete moci hrát Helldivers 2 na Steamu. Je tedy důležité postarat se o propojení včas, abyste si mohli užít hraní bez omezení.

Nezapomeňte tedy zamknout svůj Helldivers 2 účet na Steamu s PlayStation Network a připravit se na další dobrodružství ve vesmíru kooperativní střílečky!

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/helldivers-2/link-account