„Total Warhammer 3: Opravený systém pomsty, potvrdili vývojáři“

"Total Warhammer 3: Opravený systém pomsty, potvrdili vývojáři"

Total War Warhammer 3, akční strategická hra od britského studia Creative Assembly, nedávno vydala nové DLC Thrones of Decay, které spolu s přidruženou aktualizací udělalo zázraky pro hru. Noví lordi jsou vzrušující a v kombinované kampani Immortal Empires je nyní mnohem víc možností, jak zabavit. Opomíjené frakce dostaly konečně svůj podíl na pozornosti. Nicméně, nový mechanismus přidaný jako součást přepracování trpaslíků trochu selhal a Creative Assembly říká, že pracuje na opravě.

Nový systém grudges (úlitby) u trpaslíků měl původně přinést do hry více hloubky a motivace pro hráče, ale nakonec se ukázalo, že má několik zásadních nedostatků. Hráči se stěžovali na nepřesnosti a některé aspekty byly jednoduše zmatečné. Naštěstí vývojáři mají v plánu tuto chybu opravit a doufají, že to zase dostane tento fascinující herní prvek na správnou kolej.

Žádná hra není nikdy úplně dokonalá, ale důležité je, že vývojáři naslouchají zpětné vazbě hráčů a snaží se neustále zdokonalovat své dílo. Pokud jste fanoušky série Total War Warhammer, můžete se těšit na nadcházející opravu grudge systému, která by měla zlepšit celkový zážitek ze hry.

Pokud vás zajímá více informací o této problematické situaci, můžete se podívat na původní článek na stránkách PCGamesN zde. Také se můžete podívat na další zajímavé obsahy týkající se hry Total War Warhammer 3.

FAQ:
1. Co přineslo DLC Thrones of Decay do hry Total War Warhammer 3?
– Nové lordy, více obsahu pro Immortal Empires kampaň a vylepšení pro zanedbané frakce.
2. Jaký problém vznikl s novým grudge systémem u trpaslíků?
– Nepřesnosti a zmatečné aspekty vedly k nespokojenosti hráčů.
3. Jak reagovali vývojáři na tuto situaci?
– Creative Assembly slibuje opravu chyb v novém grudge systému, aby hra byla znovu plně hratelná pro všechny fanoušky.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/total-war-warhammer-3/dwarf-rework-grudge-system-broken