Razer zlepšil pohodlí a styl Meta Quest 3 v jednom kroku

Razer zlepšil pohodlí a styl Meta Quest 3 v jednom kroku

Razer právě v jednom kroku udělal Meta Quest 3 pohodlným a stylovým

Razer se vrací do světa virtuální reality se svým novým Meta Quest 3 obličejovým rozhraním a hlavovým popruhem. Tento doplněk, spoluvytvořen s technologií ResMed, je postaven s ohledem na pohodlí a navazuje na oceněný standard nastavený jeho předchozí verzí Quest 2.

Přestože je Meta Quest 3 jedním z nejlepších VR headsetů, není příliš pohodlné ho nosit, dokud nezměníte výchozí popruh. Tento fakt jsem zdůraznil v mé recenzi Meta Quest 3 a osobně jsem si popruh vyměnil méně než měsíc poté, co byl headset uveden na trh. Razer má také historii s headsety Quest, takže je skvělé vidět jej znovu na trhu s dalším inovativním designem.

Společnost Razer je známá svými kvalitními herními příslušenstvími, a Meta Quest 3 není výjimkou. Nové obličejové rozhraní a hlavový popruh od Razeru jsou určeny pro skvělý pocit při nošení headsetu a zároveň dodávají šmrnc. Tento krok jasně ukazuje, že Razer si drží svou pověst jako lídr v oblasti herního vybavení.

Pokračujte ve čtení na stránkách PCGamesN: [Razer just made the Meta Quest 3 comfortable and stylish in one go](https://www.pcgamesn.com/meta/razer-reveals-quest-3-accessories)

Další články od PCGamesN: [Razer Viper V2 Pro review](https://www.pcgamesn.com/razer/viper-v2-pro-wireless-gaming-mouse-review), [Razer BlackShark V2 Pro (2023) review](https://www.pcgamesn.com/razer/blackshark-v2-pro-2023-review), [Best gaming mouse](https://www.pcgamesn.com/best-gaming-mouse)

FAQ:
1. Jaké jsou hlavní výhody nového obličejového rozhraní a hlavového popruhu pro Meta Quest 3 od Razeru?
2. Jak se nový příslušenství od Razeru liší od původních popruhů pro Meta Quest 3?
3. Kde si mohu zakoupit nové obličejové rozhraní a hlavový popruh od Razeru pro Meta Quest 3?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/meta/razer-reveals-quest-3-accessories