FF14: Prokletý outfit přichází k poctě otci Final Fantasy

FF14: Prokletý outfit přichází k poctě otci Final Fantasy

Po měsících čekání konečně dostaneme do oblíbeného online RPG Final Fantasy 14 skvostně noční můru vyvolávající celotělový kostým kappy. Původně požadovaný otcem Final Fantasy Hironobu Sakaguchim, který si dokonce na letošním tokijském Fanfestu oblékl verzi tohoto kostýmu, se nový kostým objeví v MMO jako součást nadcházející události ‚Make It Rain Campaign‘. Vypadá to neuvěřitelně hloupě? Ano. Budu mít z toho noční můry? Ano. Budu ho ale nosit pokaždé, když se mi naskytne příležitost? Také ano.

Tento zajímavý a trochu proklínající kostým je určitě zajímavým přídavkem do prostředí Final Fantasy 14 a jistě pobaví hráče, kteří rádi experimentují s různými vzhledy svých postav. Ať už se rozhodnete tento kostým nosit, nebo zůstanete u tradičnějších outfitů, je faktem, že tato událost přidá do hry špetku originality a humoru.

Pokud vás zajímá více informací o této události a novém kostýmu, můžete pokračovat v čtení na stránkách PCGamesN. A pokud jste fanoušky MMORPG her, nezapomeňte se podívat na články jako The best MMOs, FF14 Dawntrail release date nebo FF14 Island Sanctuary guide.

FAQ:
1. Jak získám nový kappa kostým v Final Fantasy 14?
Kostým bude součástí nadcházející události ‚Make It Rain Campaign‘, takže se budete muset zúčastnit této události a splnit určité úkoly, abyste si ho mohli získat.

2. Jak dlouho bude možné nosit kappa kostým v hře?
Přesné trvání této události není zatím známo, takže doporučujeme si kostým rychle získat, abyste neminuli příležitost ho nosit.

3. Jaké další zajímavosti přinese Make It Rain Campaign do Final Fantasy 14?
Kromě kappa kostýmu můžete očekávat další speciální události, aktivity a odměny během této kampaně, které vám pomohou zlepšit váš herní zážitek.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/final-fantasy/kappa-suit