Nový projekt: Sony a Lego spojují síly s PlayStation sérií!

Nový projekt: Sony a Lego spojují síly s PlayStation sérií!

Na nedávno zveřejněné fotografii se objevila zajímavá scenérie, která vyvolala rozruch mezi fanoušky videoher. Jedná se o obraz, na kterém je zobrazeno tajemné logo společnosti **Sony** a název **PlayStation**. Tato fotografie vyvolala spekulace o možném překvapení, které by mohlo být představeno v rámci nadcházející prezentace State of Play.

Už nějakou dobu se proslýchalo, že tento měsíc proběhne prezentace **State of Play**, kde může být odhalena i tato spolupráce. Fanoušci se tak mohou těšit na možné novinky týkající se herního průmyslu a případně i očekávané **spolupráce** mezi **Sony** a jiným významným subjektem.

Zatím nejsou známy žádné konkrétní informace ohledně tohoto mysteriózního obrázku, ale fanoušci jsou napjatí a netrpělivě očekávají další informace. Jedno je ale jisté – pokud se jedná o **spolupráci** mezi **Sony** a někým důležitým, můžeme se brzy dočkat velkého překvapení.

FAQ:
1. Co je State of Play?
State of Play je pravidelný herní stream od **Sony**, kde jsou představovány novinky a informace týkající se herního průmyslu.

2. Kdy proběhne další State of Play?
Datum dalšího State of Play zatím není známo, ale fanoušci očekávají brzké oznámení.

3. Jaké informace můžeme očekávat ohledně spolupráce na základě uvedeného obrázku?
Konkrétní informace ohledně spolupráce zatím nejsou známy, ale fanoušci doufají, že se brzy dozvíme více.

Zdroj: https://cz.ign.com/horizon-zero-dawn/17978/news/spolecnosti-sony-a-lego-by-mohly-brzy-oznamit-novy-spolecny-projekt-souvisejici-s-oblibenou-playstat