Nový kooperativní roguelike s téměř dokonalými recenzemi se šplhá na Steamu

Nový kooperativní roguelike s téměř dokonalými recenzemi se šplhá na Steamu

Nový kooperativní roguelike s téměř dokonalými recenzemi zaznamenává vzestup na Steamu

Při prvním pohledu se zdají být dva hry, které je nemožné sloučit. **Dead Cells** se setkává s Final Fantasy XIV – jak by to vlastně fungovalo? Jedna je nemilosrdná, pixelartová roguelike, kde smrt a nestálost jsou středem celého předpokladu, nejen mechanicky, ale i z hlediska atmosféry a tónu. Druhá je obrovská MMORPG, poháněná zkušenostními body, postupováním na úrovních a hraním společně s přáteli. Právě uvedený na Steam nový roguelike nějak spojuje tyto zdánlivě navzájem vylučující zkušenosti a již získal chvályhodné recenze a tisíce hráčů.

Pokračování článku najdete na stránce Nový kooperativní roguelike s téměř dokonalými recenzemi zaznamenává vzestup na Steamu

DALŠÍ Z PCGAMESN: Nejlepší kooperativní hry, Nejlepší roguelike hry, Nejlepší MMORPGs

FAQ:
1. Jak se jmenuje nový roguelike, který zaznamenal úspěch na Steamu?
2. Jaké typy her se spojují v tomto novém titulu?
3. Kde můžete najít další zajímavé informace o hrách?

Takové spojení různých herních žánrů může dát vzniknout opravdu jedinečnému a zábavnému zážitku pro hráče. Stačí se podívat na to, jak tento nový roguelike sjednocuje prvky **Dead Cells** a Final Fantasy XIV, a už teď si získává svou fanouškovskou základnu na Steamu. Sledujte tento titul a určitě si ho vyzkoušejte, pokud vám některý z těchto dvou herních světů imponuje.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/rabbit-and-steel/new-steam-roguelike-game