Jerry Seinfeld se omlouvá za „sexuální podtext“ ve filmu Pan Včelka, ale stále by ho neměnil.

Jerry Seinfeld se omlouvá za "sexuální podtext" ve filmu Pan Včelka, ale stále by ho neměnil.

Jerry Seinfeld, známý komik a herec, vyvolal nedávno značný rozruch svým projevem na Duke University. Během něj se omluvil za „sexuální podtext“ ve svém animovaném filmu Pan Včelka z roku 2007.

Seinfeld začal svůj projev tím, že si udělal lehký vtip o tom, jak si je vědom toho, že někteří diváci mohou najít ve filmu sexuální narážky. Poté se vážněji omluvil studentům za případné nepříjemnosti, které by z tohoto důvodu mohli pociťovat.

Film Pan Včelka byl v době své premiéry oblíbený mezi dětmi i dospělými a získal si mnoho fanoušků. Nicméně kritici i někteří diváci upozorňovali na skryté sexuální narážky a podtext ve filmu, což vedlo k této omluvě ze strany Jerryho Seinfelda.

Seinfeldův projev na Duke University vyvolal smíšené reakce. Někteří studenti ho chválili za upřímnost a otevřenost, zatímco jiní ho kritizovali za to, že se omlouval za něco, co podle nich není tak závažné. Každopádně tato událost zajisté zůstane dlouho diskutovaným tématem.

FAQ:
1. Proč se Jerry Seinfeld omluvil za sexuální podtext ve filmu Pan Včelka?
2. Jaké byly reakce studentů na jeho projev na Duke University?
3. Má tato událost nějaký vliv na Seinfeldovu kariéru či popularitu?

Zdroj: https://cz.ign.com/bee-movie/17985/news/jerry-seinfeld-se-omlouva-za-sexualni-podtext-ve-filmu-pan-vcelka-ale-rika-ze-by-ho-nemenil