Prince of Persia: roguelike konečně stanovuje nové datum vydání na Steamu

Prince of Persia: roguelike konečně stanovuje nové datum vydání na Steamu

Po zklidnění euforie kolem Hades 2 má nakonec The Rogue Prince of Persia nové datum vydání. Tato roguelike hra od týmu, který stojí za aktualizacemi pro Dead Cells, slibuje zaujmout dlouholetou sérii od Ubisoftu, tak doufejme, že Silksong nevyjde v následujících týdnech a nerozpustí tuto nadějnou novinku.

Podle informací z portálu PCGamesN se The Rogue Prince of Persia chystá na svůj debut na Steamu a fanoušci se konečně dočkají nového herního zážitku inspirovaného klasickou sérií Prince of Persia. Slibuje se nám zajímavá kombinace rogue-like prvků a známých prvků z původních her, které naplní očekávání fanoušků.

Pokud máte zájem dozvědět se více o tomto novém titulu, můžete si přečíst celý článek na PCGamesN a dozvědět se více o novém datu vydání a o tom, co můžeme od The Rogue Prince of Persia očekávat.

FAQ:
1. Kdy bude The Rogue Prince of Persia vydán na Steamu?
– Nové datum vydání je stanoveno pro brzké období, takže se fanoušci mohou těšit na hru v blízké budoucnosti.

2. Jakou herní stylizací se The Rogue Prince of Persia bude lišit od předchozích her série?
– Tento titul slibuje kombinaci rogue-like prvků s osvědčenými prvky série Prince of Persia, což má zajistit unikátní herní zážitek.

3. Bude The Rogue Prince of Persia dostupný i na jiných platformách než Steam?
– Zatím není známo, zda bude hra dostupná i na dalších platformách, ale fanoušci by měli sledovat oficiální kanály vývojářů pro další informace.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/the-rogue-prince-of-persia/new-launch-date