„Šéf Disney: Sdílení hesel brání v dohánění Netflixu“

"Šéf Disney: Sdílení hesel brání v dohánění Netflixu"

Netflix a Disney+ jsou dva z nejpopulárnějších streamovacích služeb v dnešní době. Obě společnosti se snaží přitáhnout co nejvíce zákazníků a udržet je u svých služeb. Jedním z kroků, které obě společnosti učinily, je boj proti sdílení hesel.

Netflix už dlouho nabízí placené předplatné a možnost vytvoření až pěti profilů pod jedním účtem. Zákazníci tak mohou sdílet svůj účet s rodinou nebo přáteli, aniž by platili za další předplatné. Nicméně Netflix nedávno oznámil, že bude aktivně bojovat proti sdílení hesel mimo domovského regionu.

V nedávné době se k této platformě přidal také Disney+ se svou bohatou nabídkou filmů a seriálů od Disney, Marvel, Star Wars a dalších. Šéf společnosti Disney Bob Iger nazval krok Disney+ ve stopách Netflixu zásadním krokem ve streamovací válce.

FAQ:

1. Jak se Netflix a Disney+ snaží zabránit sdílení hesel?
Obě společnosti monitorují aktivity na účtech a v případě podezřelých aktivit mohou vyžadovat ověření totožnosti pomocí SMS nebo e-mailového potvrzení.

2. Co se stane, pokud budu pravidelně sdílet své heslo se známými?
Pokud budete pravidelně sdílet své heslo mimo domovský region nebo s velkým množstvím lidí, může být váš účet pozastaven nebo zrušen.

3. Existuje možnost sdílení hesel legálně?
Ano, obě společnosti umožňují v rámci placeného předplatného vytvoření až pěti profilů, které mohou být sdíleny s rodinou či přáteli žijícími ve stejném domácnosti. Sdílení hesel mimo tento rámec není povoleno.

Sdílení hesel je stále rozporuplné téma mezi streamovacími službami a jejich zákazníky. Nicméně je důležité dodržovat pravidla a podmínky služby, abychom mohli nadále využívat oblíbených filmů a seriálů.

Zdroj: https://cz.ign.com/disney-1/17953/news/sef-spolecnosti-disney-rika-ze-je-nutne-odstranit-sdileni-hesel-aby-bylo-mozne-dohnat-netflix?utm_source=cz.ign.com