Tvůrce hry Dead by Daylight konečně odhalil nový hororový střílečku

Tvůrce hry Dead by Daylight konečně odhalil nový hororový střílečku

Hra Dead by Daylight, která má za sebou již osm let, se rozšiřuje do nečekaných směrů. Kromě tajemného spinoffu nazvaného The Casting of Frank Stone a již zajištěné filmové verze se zdá, že pro hororovou hru ještě připraveno mnohem více. Již jsme věděli, že se ve stínech skrývá druhý spinoff, a konečně jsme se dočkali pohledu na to, jak bude vypadat.

Nový spinoff od vývojářů hry Dead by Daylight byl konečně odhalen a nabízí nový pohled na hororový žánr. Podle dostupných informací se tento nový titul zaměřuje na **horrory** a bude kombinovat prvky **PvE střílečky**. Fanoušci se tak mohou těšit na nový zážitek, který bude určitě napínavý a plný adrenalinu.

Pokud vás zajímá více informací o tomto novém spinoffu od tvůrců Dead by Daylight, můžete si přečíst kompletní článek na stránkách PCGamesN. Kromě toho zde najdete další zajímavé články týkající se hry Dead by Daylight, jako je například **seznam zabijáků**, nejlepší **hororové hry** nebo **speciální kódy** pro Dead by Daylight.

Pro více informací o Dead by Daylight a jeho novém spinoffu se podívejte na oficiální stránky PCGamesN. Tato novinka určitě potěší všechny fanoušky hororových her a přinese do hry nový dech a zážitky. Buďte připraveni na další dávku strachu a napětí!

FAQ:
1. Kdy bude nový spinoff hry Dead by Daylight dostupný pro hráče?
2. Jaké nové prvky a herní mechaniky můžeme očekávat v tomto spinoffu?
3. Bude nový spinoff obsahovat nějaké propojení s hlavní hrou Dead by Daylight?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/dead-by-daylight/horror-pve-shooter