Nová spolupráce hry Dead by Daylight s nejlepší Metroidvanií vůbec

Nová spolupráce hry Dead by Daylight s nejlepší Metroidvanií vůbec

Dead by Daylight v poslední době exceluje ve spolupracích s různými herními tituly. Před rokem byl do hry přidán ikonický herec Nick Cage, následovaný nelítostným Xenomorphem z filmu Vetřelec a hrdinkou Ellen Ripley. Poté se objevila spolupráce s hudebními skupinami Iron Maiden a Slipknot – ideální pro sběratele kosmetických doplňků, jako jsem já. Upřímně jsem si nemyslel, že by něco mohlo překonat všechno toto – možná kromě spolupráce s Diablem – ale náhled na jeden z nadcházejících kapitol DBD mě znovu nadchýná.

Nová spolupráce s nejlepší Metroidvanií všech dob mi doslova vyrazil dech. Spolupráce s legendární sérií Castlevania je něco, na co se fanoušci mohou těšit s napětím. Zatím není známo, jaké postavy, předměty nebo lokace se do hry dostanou, ale už teď to vypadá skvěle.

Pokud jste fanouškem hororových her, nemůžete si nechat ujít tento zajímavý průnik mezi Dead by Daylight a Castlevanií. Udržujte si sledovanost a nezapomeňte se podívat na oficiální stránky hry pro více informací.

Pokud máte zájem o další informace o Dead by Daylight, můžete se podívat na náš článek o DBD zabijákův tier list nebo si přečíst náš výběr nejlepších hororových her pro PC. Pokud hledáte kódy pro Dead by Daylight, máme pro vás také něco připraveno.

FAQ:
1. Jaké další hry byste rádi viděli ve spolupráci s Dead by Daylight?
2. Má spolupráce s Castlevanií šanci na úspěch u hráčů?
3. Bude nová spolupráce přinášet nové herní mechaniky do Dead by Daylight?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/dead-by-daylight/dbd-castlevania-teaser