Překvapení! Nový Dead by Daylight roguelike zdarma!

Překvapení! Nový Dead by Daylight roguelike zdarma!

Ve světě videoher nenajdeme žánr tak konzistentní jako roguelike, s hrami jako Hades, The Binding of Isaac, Cult of the Lamb a dalšími, které dominují hernímu průmyslu v posledních letech. Jak se vesmír Dead by Daylight stále rozšiřuje do nových her, komiksů a dokonce i filmu, zdá se, že vývojář Behaviour Interactive měl dostatečný rozum, aby se zapojil do akce na poli roguelike s bezplatným dárkem pro komunitu – a je to skvělé.

Nově vydaný roguelike hraje v existujícím prostředí Dead by Daylight, a nabízí hráčům nový způsob, jak prozkoumat tento temný svět. A nejlepší na tom je, že je zdarma! Pro fanoušky série to znamená nekonečné hodiny zábavy a dobrodružství bez nutnosti investice.

Hra nabízí nové herní mechanismy, které rozšiřují zážitek z původní hry Dead by Daylight. Můžete se těšit na nové nepřátele, schopnosti a předměty, které změní způsob, jakým hrajete. Ať už jste novým hráčem série nebo zkušeným veteránem, tento roguelike má co nabídnout všem.

Pokud jste fanouškem Dead by Daylight, rozhodně si tuto novinku nenechte ujít. Staňte se součástí této rozšiřující se komunity a zkuste své schopnosti v novém prostředí. Hra je k dispozici zdarma a čeká na vás.

Pokud vás zajímají další informace o sérii Dead by Daylight, můžete se podívat na náš článek Zde. Pro fanoušky seriálu máme také připravený seznam nejlepších zabijáků, nebo se podívejte na nejlepší hororové hry.

FAQ:
1. Co je to roguelike hra?
Roguelike hra je žánr videoher, který se vyznačuje procedurálně generovanými úrovněmi a permadeath systémem.

2. Jaká je cena nového roguelike v prostředí Dead by Daylight?
Nové roguelike je zdarma pro všechny hráče komunity Dead by Daylight.

3. Jaký obsah můžeme očekávat v novém roguelike?
Nový roguelike nabízí nové nepřátele, schopnosti a předměty, které posunují herní zážitek série Dead by Daylight na novou úroveň.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/dead-by-daylight/what-the-fog