Natasha Lyonne se stala součástí MCU

Natasha Lyonne se stala součástí MCU

Natasha Lyonne, známá z filmů jako American Pie, Poker Face a Russian Doll, se připojila k Marvel Cinematic Universe! Herečka se objeví v blíže nespecifikované roli ve filmu Fantastická čtyřka, což potvrdil server Deadline.

Fanoušci MCU se mohou těšit na nový talent v akci, protože Natasha Lyonne patří mezi oblíbené tváře v filmovém průmyslu. Její přesná role v novém filmu zatím není známá, ale jedno je jisté – tato charismatická herečka určitě přinese do projektu svůj unikátní šarm a talent.

Natasha Lyonne se tak připojuje k řadě dalších talentovaných herců a hereček, kteří se objevili v Marvel Cinematic Universe. Fantastická čtyřka bude jistě zajímavou projektem, který bude sledovat s napětím nejen fanoušci komiksových příběhů, ale i ti, kteří obdivují filmové umění a kvalitní herecké výkony.

Zda se Natasha Lyonne stane součástí oblíbené superhrdinské skupiny nebo ztvární nějakou zápornou postavu, to zatím zůstává tajemstvím. Určitě je to ale zajímavá novinka pro všechny fanoušky MCU, kteří se nemohou dočkat dalších informací o nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka.

**FAQ**

1. **Které filmy jsou nejznámější s Natashou Lyonne?**
Natasha Lyonne se proslavila hlavně díky rolím ve filmech jako American Pie, Poker Face a Russian Doll.

2. **Do jakého filmu se Natasha Lyonne připojila?**
Natasha Lyonne oficiálně vstoupila do Marvel Cinematic Universe a objeví se ve filmu Fantastická čtyřka.

3. **Jakým způsobem ji fanoušci mohou znát z poslední doby?**
Natasha Lyonne si získala velkou popularitu díky své role v seriálu Russian Doll.

Zdroj: https://cz.ign.com/the-fantastic-four/18041/news/natasha-lyonne-se-oficialne-pripojuje-k-mcu