Asus se omlouvá za vysoké náklady na opravy a proces reklamace

Asus se omlouvá za vysoké náklady na opravy a proces reklamace

Společnost Asus právě vydala veřejné omluvenky za „zmatek a frustraci“, které uznává, že způsobily její procesy RMA, a společnost také říká, že nyní hodlá revidovat ceny oprav mimo záruku. Omluva od Asusu přichází krátce po řadě stížností od zákazníků Asusu v USA a Kanadě, kteří obdrželi přemrštěné účty za drobné škody na produktech, které odeslali k opravě, aniž by se zdálo, že by řešili původní problémy, které produkty postihly.

Tato situace vyvolala vlnu nevole mezi uživateli a firma se musela omluvit veřejně. Zákazníci ocenili krok firmy směrem k nápravě situace a doufají, že nově stanovené ceny oprav budou spravedlivé a dostupné. V souvislosti s touto omluvou se společnost Asus také zavázala ke zlepšení svých služeb a komunikace se zákazníky.

Pokud máte zájem se dočíst více o této omluvě od Asusu, můžete si přečíst celý článek na stránkách PCGamesN. Kromě toho najdete na stránkách PCGamesN další zajímavé články, jako je recenze monitoru Asus ROG Swift PG27UQ nebo recenze klávesnice Asus ROG Raikiri. Pokud hledáte informace o tom nejlepším herním základním desce, určitě se podívejte na článek o nejlepší herní základní desce.

V závěru článku najdete FAQ s nejčastěji kladenými dotazy týkajícími se situace kolem omluvy od Asusu. Mezi klíčová slova tohoto článku patří: Asus, omluva, RMA proces, opravy, záruka.

Zdroj: Asus just apologized for its outrageous repair costs and RMA process

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/asus/rma-apology