Nové povolání ve hře FF14 Dawntrail a spousta změn práce v akci

Nové povolání ve hře FF14 Dawntrail a spousta změn práce v akci

Nové Final Fantasy 14 rozšíření FF14 Dawntrail je na obzoru a s ním přichází celá řada změn v povoláních, na které se hráči mohou těšit. Hrající komunita se nedočkavě chystá vkročit do nových dobrodružství a objevit nové možnosti, které je čekají v Tural.

Hlavní tvůrce hry, herní režisér a producent Naoki Yoshida, spolu s komunitním producentem Toshio Murouchim a překladatelkou Aimii Tokutake, se ve ff14 Live Letter 81 podělili o detaily očekávaných změn. Yoshida, který je mezi fanoušky známý spíše pod přezdívkou ‘Yoshi-P’, nám představil, co mohou jednotlivé třídy očekávat a jaké novinky nás čekají s příchodem nových povolání jako Viper a Pictomancer.

Na oficiálním webu pcgamesn.com si můžete prohlédnout podrobnosti a zhlédnout ukázky nových povolání ve hře. Celý článek vám poskytne ucelený přehled o tom, co vás čeká po vypuštění nového rozšíření.

Kromě toho si můžete v rubrice MORE FROM PCGAMESN přečíst další zajímavé články, jako jsou nejlepší MMORPG, datum vydání FF14 Dawntrail nebo průvodce FF14 Island Sanctuary.

Pokud máte nějaké otázky ohledně nových změn a povolání ve hře FF14 Dawntrail, mrkněte na FAQ na konci článku. Zde naleznete odpovědi na ty nejčastěji kladené dotazy, abyste byli připraveni na všechny novinky, které přinese dobrodružství ve světě Final Fantasy 14. Buďte připraveni na nový rozvoj vašich oblíbených postav a zkuste si nová povolání ve hře! 🎮

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-xiv/ff14-dawntrail-job-changes-live-letter-81